Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel Chique woonaccessoires

Bent u op zoek naar Hotel Chique woonaccessoires? Dompel uw interieur onder in rijkelijke materialen die de hotel chique woonstijl te bieden heeft. Denk aan gouden materialen, fluwelen stoffen en uitbundige prints. Wij hebben alles om uw woning een chique en nieuwe uitstraling te geven. Van meubelen, verf en vloeren tot woonaccessoires aan toe. Miryam Schotman Interieurs is de plek waar u kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

Kom langs in onze showroom en laat uzelf verrassen! Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Hotel Chique woonaccessoires | By Miryam Schotman Interieurs

Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek 10 verschillende stijlkamers beschikbaar, waar u ook inspiratie op kunt doen voor de Hotel Chique interieurstijl. De ruimtes zijn gevuld met mooie items waaronder verlichting, kussens, vloerkleden en andere stijlitems. Denk hierbij aan een gouden vaas of beeld. Wist u dat wij ook een eigen label hebben? ‘By Miryam’ is onze eigen exclusieve lijn met mooie woonaccessoires om uw interieur te stijlen naar uw wens.

Een oplossing voor uw interieur!

Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfspand? Wij bieden u een geschikte oplossing voor uw interieur. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om de wensen in kaart te brengen, aan de hand daarvan maken we een ontwerp en gaan we aan de slag! Wij vinden het altijd een hele uitdaging om een omgeving te ontwerpen, waarin onze klanten zichzelf kunnen zijn. Informeer gerust voor meer informatie over onze diensten.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze collectie aan Hotel Chique woonaccessoires? Of wilt u graag iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Zo ontwerpen wij een passend interieur voor u op maat. Laat uw vragen achter in onderstaand contactformulier.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel Chique woonaccessoires
Hotel Chique woonaccessoires

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies