Good interior design is like a second skin

Eerste hulp bij 3D interieuradvies

Toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Of ga je verhuizen en ben je op zoek naar het brengen van sfeer en karakter in de nieuwe woning? Dan is een interieurontwerp waarbij al jouw woonwensen in worden meegenomen geen overbodige luxe. Bij Miryam Schotman Interieurs kunnen we interieur ontwerpen in 3D maken. Met een visualisatie in 3D kunt u direct zien hoe de ruimtes in uw woning eruit komen te zien. Hierin wordt veel inzichtelijk zowel qua functie- als sfeerbepaling. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat alles klopt, zodat jij kan genieten van het interieur dat je verdient! In dit blogbericht vertellen we graag meer!

3D Design Interieur

Na verloop van tijd is het fijn om weer nieuw leven in uw interieur te blazen. Een nieuw interieur is dé oplossing om een andere sfeer te creëren waarin u zich weer helemaal thuis voelt. Je gaat nadenken over de indeling en eventuele nieuwe meubels. Wellicht heb je al wel een idee in je hoofd, maar is het lastig om het totaal plaatje voor je te zien. Hierbij bieden wij graag de helpende hand. Met een 3D design van uw interieur kunnen we een visueel beeld geven, waardoor u al een voorproefje heeft van hoe het eruit komt te zien. In deze interieur impressie komen de identiteit, sfeer en karakter ook goed naar voren. Ook wanneer je überhaupt nog geen idee hebt staan we voor je klaar. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat je altijd de juiste keuzes maakt en geen teleurstelling achteraf hebt.

MOODBOARD HOTEL CHIQUE
Hotel Chique
3D INTERIEUR IMPRESSIE
3D ontwerp
STIJLKAMER
3D impressie interieur

Waarom een 3D tekening van jouw interieur laten maken?

Heb je dat ook wel eens gehad? Dat je net die ene bank of dat vloerkleed hebt gekocht die toch niet helemaal past bij de rest van de meubels. Of dat door een inschattingsfout een meubel toch wel heel groot is? Een 3D interieur ontwerp is een fijn en effectief middel om een visueel beeld te krijgen van hoe ruimtes er in je woning uit zouden komen te zien. In deze tekening kunnen meubelen precies op schaal in de ruimte geplaatst worden. Nu zijn er heel wat 3D ontwerp tools online beschikbaar en heb je vandaag de dag tal van mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken. Niet iedereen heeft hier altijd tijd en zin in. Bovendien is het niet zo eenvoudig om precies het gewenste resultaat te krijgen wat je voor ogen hebt. Zo is het belangrijk om rekening te houden vergelijkbare ruimtes, lichtbronnen, materiaalgebruik, structuur en kleurgebruik. Door 3D interieuradvies aan te vragen bij Miryam Schotman Interieurs kunnen wij je helpen bij het samenstellen van een interieur dat bij u past. Onze professionals gaan met u in gesprek in onze ontwerpstudio om alle wensen en mogelijkheden te bekijken. Vervolgens bepalen we in dit gesprek hoe wij u kunnen helpen, welke route we met elkaar nemen en wat de kosten daarvoor zijn.

Lees hier meer over 3D tekening interieur laten maken.

Hotel Chique

Hoe creëren wij een 3D impressie van uw pand of woning?

Zoals al eerder benoemd wordt er tijdens het maken van een 3D ontwerp rekening gehouden met verschillende aspecten. Hieronder geven we een korte samenvatting van de stappen die wij doorlopen om een 3D impressie van uw interieur te maken.

Voorafgaand aan het ontwerp gaan we samen met de klant aan tafel zitten om inzichtelijk te krijgen wat alle wensen en eisen zijn waar het ontwerp aan moet voldoen. Is er al een gewenste interieurstijl? Welke kleuren zijn belangrijk? Zijn er bouwkundige wijzigingen die we kunnen doorvoeren? Hierna hebben wij genoeg informatie om aan de slag te gaan.

Dan gaan we kijken naar ruimtes die overeenkomen met de opdracht. In overeenkomst met de verschillende stijlen en wensen waar de klant naar vraagt. Daarbij kijken we naar welke decoratieve objecten in het ontwerp passen, de geschikte materialen voor de specifieke interieurstijl, het kleurenpalet en verlichting. Hiermee kunnen we een moodboard creëren, wat een duidelijk beeld geeft van de sfeer die we willen verwerken in het ontwerp.

Informatie aanvragen over moodboards.

3D impressie interieur

Ontdek onze
3D impressies voor
uw interieur

Er wordt een kleurenpalet opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met lichtinval. Het kleurenpalet voor een interieur tekening bestaat uit een basiskleur, neutrale kleuren, secundaire kleuren en accentkleuren. Wanneer we een goed beeld hebben van de wensen, gaan we aan de slag met het 3D ontwerp. Hierin gebruiken we de juiste maten en wordt er rekening gehouden met hoeken, deuren, schuine daken etc. Binnen het 3D interieurontwerp wordt gekeken naar texturen en materialen die het interieur meer diepte kunnen geven om te zorgen voor een piekfijn resultaat.

Is de visualisatie van uw interieur af dan presenteren wij deze met veel enthousiasme. Uiteraard blijf je nauw betrokken bij de ontwikkelingen en kun je tijd en geld besparen doordat wij alles voor u uitwerken en begeleiden.

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.

Interieur Maatoplossingen

Heeft u een complexe ruimte waar u niet helemaal uit komt? Laat de interieurspecialisten van Miryam Schotman Interieurs aan de slag gaan om een passend 3D ontwerp te maken voor de situatie. Wij delen de ruimte eerst efficiënt in en houden rekening met de wensen en functies.

Meer over 3D tekening en moodboards.

Interieurontwerp in Dordrecht

Miryam Schotman Interieurs is actief in de regio Drechtsteden. Hier hebben wij al heel wat oplossingen bedacht voor verschillende woningen, bedrijfspanden en ondernemers. Bekijk ons portfolio hier. Buiten interieurontwerpen hebben wij ook een uitgebreide collectie aan meubelen, accessoires, verlichting, behang, vloeren, verf en nog veel meer.  Ben je in de buurt? Kom dan gerust een langs in onze showroom in Dordrecht. Wij zien je graag op vrijdag of zaterdag tussen 10.00 en 17.00 verschijnen. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel ons dan via 06-23678548.