Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Arte behang Dordrecht

Een Arte behang Dordrecht en omgeving scoren? Bij Miryam Schotman Interieurs kun je verschillende soorten behang bekijken van het merk Arte! Kies bijvoorbeeld voor de populaire Arte Focus of Arte Les Tricots lijnen. De stalen van de muurbekleding zij in onze showroom te bekijken. Breng ons een bezoek! U vindt ons in Dordrecht, vlakbij Rotterdam.

Heeft u een vraag over de nieuwste collecties? Stel deze dan vrijblijvend aan ons!

Bijzondere collecties Arte

Muurbekleding van hoge kwaliteit; dat is Arte. Een rustige omgeving creëren met door middel van zachte nuances. Deze vindt u terug in de Essentials collectie. Combineer deze met chique woonaccessoires en maak van uw woning een echt ‘thuis’. Miryam Schotman Interieurs is specialist als het gaat om het vormgeven en inrichten van een chique en exclusieve (woon)ruimte. Wij ontwerpen graag een passend interieur waarbij alles tot in puntjes is verzorgd. Van volledig nieuwe inrichtingen tot de aanschaf van enkele meubelen. Wij staan graag voor u klaar. Ontdek ons eigen merk ‘By Miryam’ en haal de exclusieve stijl van Miryam Schotman Interieurs bij u in huis.

Stijlkamers bezoeken

Naast Arte behang Dordrecht kunt u bij ons ook andere merken bekijken in de showroom. Goed om te benoemen is dat onze showroom bestaat uit verschillende samenhangende stijlkamers. Twijfelt u over een bepaalde interieurstijl en wilt u deze eens in het echt zien? Onze stilisten nodigen u graag uit om eens te komen kijken! Bij Miryam Schotman Interieurs kunt u niet allen slagen voor behang en meubels, maar voor veel meer. Denk aan PVC vloeren, verlichting, accessoires en raambekkleding. Via Instagram delen wij veel voorbeelden van onze stijlkamers!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Showroom Dordrecht

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom! U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Heeft u een project dat u aan ons wilt voorleggen? Geef alvast een omschrijving in het formulier hieronder, zodat we voorbereid zijn voor u bezoek. Ontdek de collecties van Arte, BY EVE, Keijser&Co en meer. We zien u graag snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arte behang Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies