Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Arte behang verkooppunten

Bent u op zoek naar Arte behang verkooppunten? Dan bent u bij Miryam Schotman Interieurs op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor luxe en stijlvolle wandbekleding van Arte. In onze showroom in Dordrecht helpen wij u graag verder bij het maken van de juiste keuze en bieden we passend stijladvies. Doe inspiratie op en maak kennis met Miryam Schotman Interieurs. Naast wandbekleding van het merk Arte hebben wij ook vloeren, raambekleding, verlichting, verf, meubelen en uiteraard de juiste interieuraccessoires.

Kom langs en ontdek ons aanbod zelf!

Arte behang verkooppunten | Miryam Schotman Interieurs

Arte behang is een luxebehang merk dat bekend staat om rijke texturen materialen en bijzondere patronen. Bij Miryam Schotman Interieurs hebben wij een uitgebreid assortiment aan Arte behang die uw woonkamer of bedrijfspand een geweldige uitstraling geeft.  Ieder jaar vindt u de nieuwe collectie in onze showroom.  Vindt u het zelf lastig om de juiste keuze te maken? Miryam Schotman Interieurs neem de styling en inrichting voor u graag uit handen. Wij bieden totaalpakketten aan waarbij we u helpen van ontwerp tot uitvoering. Hoe fijn is dat? Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en gaan wij aan de slag! Stap eens bij ons binnen en informeer naar alle mogelijkheden.

Ontdek onze stijlkamers

Heeft u al een bezoekje aan onze showroom gebracht? Hier ontdekt u 10 verschillende stijlkamers waar u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden met betrekking tot interieurstijlen. Het is mogelijk om de stijlen te mixen en matchen en zo een eigen stijl te creëren waarbij u zich fijn voelt. Goed om te benoemen is dat wij vrijdag en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur geopend zijn. Tot snel!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Een vraag stellen

Kies Miryam Schotman Interieurs als een van uw Arte behang verkooppunten, dan bieden wij u direct advies. Heeft u nog vragen? Laat deze dan achter in het onderstaande formulier. Miryam Schotman Interieurs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Doe alvast inspiratie op via onze Instagram pagina.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arte behang verkooppunten
Arte behang verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies