Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Bankstel Dordrecht

Wilt u een mooi bankstel Dordrecht voor in uw nieuwe of bestaande woning? Miryam Schotmans interieurs helpt u graag verder. In onze collectie hebben wij bankstellen van hoogwaardige materialen en goede kwaliteit. Tevens hebben wij ook andere meubels, accessoires en raambekleding.

Hulp nodig bij de inrichting van uw bedrijfspand of (nieuwe) woning? Wij adviseren u graag! Kom langs in onze showroom!

De showroom

In onze sfeervolle showroom in Dordrecht kunt u de collectie aan bankstellen rustig aan bekijken. U kunt de kleuren in u op nemen en proef zitten. Want naast stijl is comfort natuurlijk ook erg belangrijk. Tevens hebben we bijpassende salontafels en een breed scala aan woonaccessoires in onze collectie. Van banken tot aan raambekleding bij Miryam Schotman Interieurs hebben wij alles onder één dak!

Interieurinrichting en advies

Wilt u naast een geschikt bankstel Dordrecht ook advies over de inrichting? Bij Miryam Schotman Interieurs beschikken wij over een klein deskundig team die u graag helpt bij de inrichting van uw huis. Met behulp van een moodboard en 3D-tekening geven wij u een idee hoe wij de kamer in uw huis zullen vormgeven. Dit doen we natuurlijk wel op de manier die u wenst. Wij hebben niet alleen ervaring met ‘Eric Kuster’ interieurs maar ook met Scandinavische en vintage inrichtingen. Kom langs én ontdek alle mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Contact | Bankstel Dordrecht

Weten hoe wij te werk gaan? Kom langs in onze showroom aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Deze is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00. Ook kunt u hieronder via het contactformulier een bericht achterlaten. Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie geven op uw vraag. Toch liever bellen? Dat kan ook. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-23678548.

Volgt u ons al op Social Media? Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten via Facebook of Instagram.

Wie weet tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bankstel Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies