Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

BY EVE lampen Rotterdam

Op zoek naar BY EVE lampen Rotterdam en omgeving? Miryam Schotman Interieurs heeft wat u zoekt! Denk bijvoorbeeld aan de populaire BY EVE bulbs plafondplaten die hangen boven de eettafel. Een pronkstuk in uw huis! Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Stel samen nar wens bij Miryam Schotman Interieurs uit Dordrecht, vlakbij Rotterdam.

Zien we u snel?

Verlichting, meubelen en veel meer

Een geheel nieuw interieur vindt u bij Miryam Schotman Interieurs. Van A tot Z in het nieuw! Goed om te benoemen is dat we u ook graag verwelkomen voor het aanschaffen van enkele meubelen, zoals banken of tafels. Ook kiest u bij ons uw nieuwe PVC vloer, raamdecor en BY EVE lampen. Uiteraard verkopen wij meerdere merken in onze showroom. De speciale stijlkamers zijn zo ingericht dat u een goede mix & match ziet van verschillende artikelen en merken. Bijvoorbeeld Painting the Past & Designers Guild. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Voor kleine en grote budgetten!

Pakketten

Toch liever een geheel nieuw interieur voor uw woning of bedrijfspand? De interieur specialisten van Miryam Schotman Interieurs nodigen u uit om kennis met ons te maken. Graag laten wij door middel van stoffen, moodboards en stalen zien wat het beste past bij uw wens. Uiteraard geheel naar úw wens.

Wij nemen graag de adviserende rol op ons! Een uitdagend of rustig interieur. Waar kiest u voor? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen onder het genot van een goede bak koffie of thee.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Kom eens langs in onze showroom in Dordrecht! Onder de rook van Rotterdam vindt u de verschillende stijlkamers waar u uw droominrichting zult vinden. Zoals eerder benoemd zijn wij ook dé keuze voor enkele meubelen, vloeren, raambekleding en verf. Volg ons nu op Instagram en doe alvast inspiratie op voor uw bezoek! Zien wij u snel

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BY EVE lampen Rotterdam

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies