Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

BY EVE lampen verkooppunten

BY EVE lampen verkooppunten in Zuid-Holland? De prachtige BY EVE Bulbs zijn verwerkt in de stijlkamers van Miryam Schotman Interieurs. In onze showroom ziet u direct hoe u de BY EVE lampen kunt verwerken in uw eigen interieur! De stijlkamers zijn opgebouwd uit meubels van verschillende merken. Van BY EVE tot Keijser & Co, Painting the Past en PTMD.

Kom vrijblijvend langs bij ons in Dordrecht!

BY EVE bulbs

De BY EVE Bulbs zijn ontzettend populair, en komen veel terug in de interieurstijlen van nu. Goed om te benoemen is dat ze in veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar zijn! Van zwart ‘smoke’, champagne en ombre. De mogelijkheden zijn eindeloos! BY EVE lampen komen doet u bij Miryam Schotman Interieurs! Onze interieurstylisten staan voor u klaar. De kracht van onze showroom is dat u in de stijlkamer zelf al een goed overzicht krijgt van welke combinaties u kunt maken in uw woning of bedrijfspand. Liever toch een andere stof op de bank, of andere kleur aan de muur? Per merk nemen we de collecties met u door. Een prachtig nieuw interieur, door u zelf samengesteld. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Interieuradvies op maat

Bij Miryam Schotman Interieurs bieden we interieuradvies op maat. Dit houdt in dat we graag de tijd voor u nemen om uw project uit te werken. Het begint allemaal met een afspraak bij ons in de showroom. We inventariseren uw wensen en laten zien welke kant we op kunnen gaan. Het gehele interieur kunt u bij ons onderbrengen! Van PVC vloeren tot verlichting en raambekleding. Daar ligt onze kracht. Goed om te benoemen is dat we verschillende pakketten aanbieden als het gaat om interieuradvies. Dit bespreken we graag met u tijdens onze afspraak.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Onze stijlkamers bezoeken

Miryam Schotman Interieurs is een van de BY EVE lampen verkooppunten in Zuid-Holland. U slaagt bij ons altijd voor uw nieuwe verlichting en meer! U vindt onze showroom aan de Haaswijkweg Oost 75A, 3319 LB in Dordrecht. Via Instagram blijft u op de hoogte van de nieuwste items en acties. Plan hieronder een showroomafspraak of vraag meer informatie aan! Wie weet tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BY EVE lampen verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies