Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Verlichting Dordrecht

Op zoek naar verlichting Dordrecht? In Dordrecht vindt u Miryam Schotman Interieur. Wij hebben een groot aanbod aan hoofwaardige kwaliteit verlichting. Geniet optimaal van uw (nieuwe) interieur met de juiste verlichting. Laat u adviseren voor de juiste lampen, want niets is zo vervelend als een te felle lamp of licht waardoor de kleuren in de ruimte niet tot zijn recht komen.

Wij verkopen ook de prachtige design lampen van BY EVE. Een exclusief merk in geblazen bollen lampen waar wij enorm trots op zijn!

Interieuradvies op maat

Bij Miryam Schotman Interieurs bieden we interieuradvies op maat. Dit houdt in dat we graag de tijd voor u nemen om uw project uit te werken. Het begint allemaal met een afspraak bij ons in de showroom. We inventariseren uw wensen en laten zien welke kant we op kunnen gaan. Het gehele interieur kunt u bij ons onderbrengen! Van PVC vloeren tot verlichting en raambekleding. Daar ligt onze kracht. Goed om te benoemen is dat we verschillende pakketten aanbieden als het gaat om interieuradvies. Dit bespreken we graag met u tijdens onze afspraak.

Kom vrijblijvend langs bij ons in Dordrecht!

BY EVE lampen verkooppunten

BY EVE lampen verkooppunten in Zuid-Holland? De prachtige BY EVE Bulbs zijn verwerkt in de stijlkamers van Miryam Schotman Interieurs. In onze showroom ziet u direct hoe u de BY EVE lampen kunt verwerken in uw eigen interieur! De stijlkamers zijn opgebouwd uit meubels van verschillende merken. Van BY EVE tot Keijser & Co, Painting the Past en PTMD.

BY EVE bulbs

De BY EVE Bulbs zijn ontzettend populair, en komen veel terug in de interieurstijlen van nu. Goed om te benoemen is dat ze in veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar zijn! Van zwart ‘smoke’, champagne en ombre. De mogelijkheden zijn eindeloos! BY EVE lampen komen doet u bij Miryam Schotman Interieurs! Onze interieurstylisten staan voor u klaar. De kracht van onze showroom is dat u in de stijlkamer zelf al een goed overzicht krijgt van welke combinaties u kunt maken in uw woning of bedrijfspand. Liever toch een andere stof op de bank, of andere kleur aan de muur? Per merk nemen we de collecties met u door. Een prachtig nieuw interieur, door u zelf samengesteld. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

OVER BY EVE

BY EVE is opgericht door Sandra Peters nadat ze haar eerste bedrijf had verkocht. Ze kwam op het idee om verbluffende glas geblazen lampen te gaan maken in verschillende tinten. Deze lampen moesten de show gaan stelen in ieder interieur en een exclusief luxe gevoel geven. Het werd een enorm succes en al snel volgde er een bijpassend ophangsysteem. Maar ook wanneer u een mooie lamp voor op tafel zoekt, heeft BY EVE designs die uw hart zullen verover.

Showroom lampen

Verlichting moet u met uw eigen ogen zien, daarom nodigen wij u graag uit om onze collectie lampen in de showroom in Dordrecht te bekijken. Op elke vrijdag en zaterdag heten wij u welkom aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Belangrijk om te weten is dat onze openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur zijn. Naast verlichting kunt u bij ons ook terecht voor meubels en interieuritems, waaronder raambekleding, vloerkleden, stoffen, verf en behang. Wilt u advies? Plan dan een afspraak in.

Interieuradvies Dordrecht

Toch liever een geheel nieuw interieur voor uw woning of bedrijfspand? De interieur specialisten van Miryam Schotman Interieurs nodigen u uit om kennis met ons te maken. Of u nu op zoek bent naar een landelijk, trendy of hotel chique interieur, bij Miryam Schotman Interieur vindt u het allemaal. Graag laten wij door middel van stoffen, moodboards en stalen zien wat het beste past bij uw wens. Uiteraard geheel naar úw wens.

Wij nemen graag de adviserende rol op ons! Een uitdagend of rustig interieur. Waar kiest u voor? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen onder het genot van een goede bak koffie of thee.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Onze stijlkamers bezoeken

Miryam Schotman Interieurs is een van de BY EVE lampen verkooppunten in Zuid-Holland. U slaagt bij ons altijd voor uw nieuwe verlichting en meer! U vindt onze showroom aan de Haaswijkweg Oost 75A, 3319 LB in Dordrecht. Via Instagram blijft u op de hoogte van de nieuwste items en acties. Plan hieronder een showroomafspraak of vraag meer informatie aan! Wie weet tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BY EVE lampen verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies