Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Exclusieve interieurstudio

Zoekt u een exclusieve interieurstudio voor de inrichting van uw nieuwe woning of bedrijfspand? Chique, glam en stijlvol. Dit zijn de kenmerken die de stijl van Miryam Schotman Interieurs omschrijven. Voor een nieuw interieur of losse meubelen en woonaccessoires. Ontdek populaire merken als BY EVE en PTMD. Of kies voor ons eigen exclusieve merk By Miryam.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom! Zien wij u snel?

Maatwerk meubelen

Een exclusieve interieurstudio moet u niet alleen kunnen voorzien van standaard interieuradvies. Miryam Schotman Interieurs doet juist het stapje extra waar u naar opzoek bent. Neem bijvoorbeeld onze maatwerkmeubelen. Veel meubelen uit ons eigen collectie By Miryam zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Dat maakt uw interieur écht exclusief. Ook kunt u maatwerk meubelen kiezen van andere populaire merken als bijvoorbeeld Keijser en Co. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit laten wij u graag zien. Kom langs of neem contact met ons op!

Introductie in onze showroom

Het team van Miryam Schotman Interieurs nodigt u graag uit in de showroom in Dordrecht. Goed om te benoemen is dat u zo binnen kunt lopen bij ons! Wilt u graag uw plannen bespreken? Dan raden wij u aan om van te voren even te bellen. Zo weten wij zeker dat we u direct van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ook uw vraag alvast stellen via ons onderstaande formulier.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

In contact komen met ons

Vul het formulier hieronder in als u direct uw vraag wil stellen over onze dienstverlening. Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U bent op vrijdag en zaterdag van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Via Instagram houden wij u graag op de hoogte van alle trends op het gebied van exclusief wonen. Volgt u ons al? Ook delen wij hier leuke acties. Tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Exclusieve interieurstudio

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies