Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Exclusieve woninginrichting

Op zoek naar een exclusieve wooninrichting? Dan bent u bij Miryam Schotman Interieurs op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor verschillende woonstijlen zoals Hotel Chique of New Classic. Laat een glamoureus en stijlvol interieur realiseren door een van onze interieurspecialisten. De ontwerpen bij Miryam Schotman Interieurs zijn allesbehalve doorsnee. Kom gerust langs in onze showroom om alle stijlkamers te bekijken en ervaar welke stijl u het meeste aanspreekt.

Wij zien u graag op vrijdag of zaterdag verschijnen in Dordrecht! Tot snel!

Een exclusieve woninginrichting bij u thuis!

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of nieuwe items om uw interieur een exclusieve look te geven, wij staan voor u klaar. In onze showroom kunt u niet alleen terecht voor exclusieve meubelen en accessoires van de merken Duran Interiors, Metropole by Baan, Passe Partout, By Eve, Arte en Elitis. We hebben ook verf, behang en PVC vloeren om uw woning helemaal onder te dompelen in exclusiviteit. Wist u dat wij ook ons eigen exclusieve merk By Miryam hebben? Items in ons eigen label zijn geïnspireerd is op de Hotel Chique stijl.

Exclusieve interieurstudio

Kom langs in onze exclusieve interieurstudio in Dordrecht en ga met onze adviseurs in gesprek over alle mogelijkheden binnen uw interieur. Wist u dat wij naast particulieren klanten ook de zakelijke markt bedienen. Wilt u graag een spetterende indruk maken op uw zakenrelaties of klanten? Laat een ontwerp maken door Miryam Schotman Interieurs. Wij doen juist het stapje extra waar u naar opzoek bent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit laten wij u graag zien. Kom langs of neem contact met ons op!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Breng een bezoek aan de showroom

Hulp nodig bij een exclusieve woninginrichting? Wij staan voor u klaar. Heeft u vragen met betrekking tot onze producten of dienstverlening? Aarzel dan niet om uw vragen achter te laten in ons contactformulier. Wij zien u graag bij Miryam Schotman Interieurs verschijnen. We zijn iedere week geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00! Ook kunt u onze Instagrampagina volgen voor wooninspiratie. Tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Exclusieve woninginrichting

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies