Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hoog Design Interieur

Ook een vermelding van uw woning of bedrijf op de website van Hoog Design Interieur? Miryam Schotman Interieurs is met verschillende projecten te vinden op deze leuke inspiratiewebsite. Bekijk hier bijvoorbeeld eens deze prachtige woonboerderij in Giessenburg waar de woonkamer, eetkamer en serre zijn omgetoverd tot een ware droom. Meer informatie over wat we voor u betekenen kunnen? Lees snel verder.

Woonaccessoires, meubelen en interieuroplossingen

Bij Miryam Schotman Interieurs kunt u naast interieuroplossingen voor een compleet ingericht interieur ook terecht voor o.a. vloeren, wandbekleding, meubelen, verlichting en accessoires. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwste trends, zoals de populaire trend Hotel Chique. Uiteraard staan wij voor u klaar om u te helpen en u te voorzien van advies. U kunt gewoon langskomen in onze showroom in Dordrecht zonder afspraak te maken. Wilt u graag onze hulp inschakelen voor een nieuw project? Dan kunt het beste voorafgaand aan uw bezoek even contact opnemen. Goed om te benoemen is dat wij iedere vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend zijn.

Over Miryam Schotman Interieurs

Miryam Schotman Interieurs laat uw dromen op het gebied van interieur styling tot werkelijkheid komen. Niets is zo fijn dat u thuis voelen in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Om te zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt hebben we goede afspraken met partners en ZZP’ers. Samen maken wij elk project tot een succes!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op

Wilt u net als andere klanten van Miryam Schotman Interieurs op de website van Hoog Design Interieur vermeld worden? Wij gaan voor u aan de slag! Neem contact met ons op via onderstaand formulier of breng een bezoek aan onze showroom. Kijk voor meer inspiratie op onze social media kanalen Facebook en Instagram! Wij hopen u snel te spreken.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoog Design Interieur
Hoog Design Interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies