Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hoog Interieur Design

Miryam Schotman Interieurs staat met verschillende mooie interieurs op de website Hoog interieur design. Zo ontwerpen wij niet alleen interieuroplossingen voor particulieren, maar bedenken we ook oplossingen voor bijvoorbeeld restaurants. Bekijk op de website van Hoog hoe we het interieur van het sfeervolle restaurant ‘Lef’ in Dordrecht, in een nieuw jasje hebben gestoken. Meer informatie over wat we voor u betekenen kunnen? Lees snel verder.

Interieuroplossingen op maat | Breng een bezoek aan onze showroom!

Niet alleen bij Hoog interieur design kunt u inspiratie opdoen voor uw woning, maar ook bij Miryam Schotman Interieurs in de showroom hebben we verschillende stijlkamers om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Deze lopen uiteen van Hotel Chique tot landelijk aan toe. Wij helpen u graag juist die plek te creëren die u zo graag wilt. Zo kunt u bij Miryam Schotman Interieurs terecht voor Specialistisch interieuradvies. Wij geven u deskundige tips en helpen u realiseren wat mogelijk is, ongeacht uw budget. Ontdek de mogelijkheden van een totaal interieuradvies op maat en vraag informatie aan.

Passend Stijladvies

Wij geven u graag passen stijladvies op het gebied van vloeren, raambekleding, verlichting, meubelen, kleurenpaletten en de juiste interieuraccessoires. Wanneer u een afspraak met ons maakt, zien we u bij het intake gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en horen we graag alles met betrekking tot uw wensen. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op met keuze uit verschillende opties. Hierin staat u als klant altijd op de eerste plaats.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op

Wilt u net als restaurant ‘Lef’ ook vermeld worden op de website van Hoog interieur design? Dan gaan wij graag voor u aan de slag met een waanzinnig ontwerp. Heeft u een vraag? Stel deze via het onderstaande formulier. Goed om te weten is dat wij iedere vrijdag en zaterdag geopend zijn van 10:00 – 17:00. Via onze Instagram kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, trends en acties. Volg ons nu!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoog interieur design
Hoog interieur design

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies