Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel Chique slaapkamer

Wilt u ook zo’n gave Hotel Chique slaapkamer? Bij Miryam Schotman Interieurs helpen we u graag verder. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een totaal nieuw interieur, de mooiste meubelen, accessoires en nog veel meer! Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek de gehele collectie. Wist u dat wij ook een eigen merk hebben ‘By Miryam’? Deze collectie is geïnspireerd door de Hotel Chique stijl en bestaat uit rijkelijke materialen om bij weg te dromen.

Wij verwelkomen u graag! Tot snel bij Miryam Schotman Interieurs.

Exclusief & Stijlvol | Hotel Chique slaapkamer

Bent u ook dol op de uitstraling van hotelkamers? Dit kan ook bij u thuis! Wij geven u graag een aantal tips. Wanneer u een Hotel Chique slaapkamer wilt creëren kiest u voor een bed met een mooi hoofdbord, bijvoorbeeld uitgevoerd in een luxe stof als velours. Dit functioneer als een echte eyecatcher en met mooie kussens maakt u het helemaal af. Bekleed een wand met een chic behang van luxe merken zoals Elitis of Arte. Dit zorgt voor sfeer en kleed uw slaapkamer direct aan. In onze winkel kunt u allerlei materialen vinden die mooi staan bij de Hotel Chique stijl. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij gaan samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u de slaapkamer van uw dromen heeft.

Vraag meer informatie aan.

Een ruim aanbod aan meubelen en accessoires

In de showroom heeft u een rijkelijke keuze aan meubelen en accessoires. Daarnaast kunt u ook terecht voor VC vloeren, verlichting, raambekleding en behang. Denk aan merken als Duran Interiors, Metropole by Baan, Passe Partout, Arte, Elitis & By Miryam.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Bezoek onze showroom

Hulp nodig bij het realiseren van uw Hotel Chique slaapkamer? Neem dan gerust contact met ons op! wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Geef alvast uw wensen door in het onderstaande formulier. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Tot snel bij Miryam Schotman Interieurs.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel Chique slaapkamer
Hotel Chique slaapkamer

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies