Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel Sjiek

Hotel sjiek oftewel de Hotel Chic woonstijl is op dit moment enorm populair. Deze woontrend geeft u het gevoel alsof u in zich in een chic hotel bevindt. In het hotel sjiek interieur wordt gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en luxueuze materialen. Miryam Schotman Interieurs is gespecialiseerd in het inrichten van woningen in deze exclusieve woonstijl. U kunt bij ons dan ook terecht voor luxe woonaccessoires in opvallende prints, glimmende materialen en luxe stoffen. Ook hebben we een ruim aanbod aan meubelen die een goede basis vormen.

Bent u benieuwd naar hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hotel Sjiek | Een interieur om bij weg te dromen!

Door gebruik van veel robuuste materialen in combinatie met een rustige basis en glimmende materialen creëert u de Hotel Sjiek stijl waarnaar u op zoek bent. In onze showroom kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bank, eethoek, vloerkleed, verlichting, verf of behang. Wij begrijpen dat het soms lastig is om zelf een keuze te maken bij de inrichting van uw woning. u wilt immers dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Daarom geven wij u graag advies met betrekking tot interieurstyling. Ontdek de mogelijkheden van een totaal interieuradvies op maat en neem contact met ons op.

Exclusieve wooninrichting voor iedereen

Wij willen graag uw droominterieur creëren, zodat u zich 100% op uw gemak voelt in uw eigen interieur. Voor iedere situatie ontwerpen wij een prachtig Hotel Sjiek interieur. Dit doen wij tegen ieder budget. Naast particuliere projecten, kunnen we ook de interieurstyling van bedrijven verzorgen. Miryam Schotman Interieurs ontwerpt een passend interieur op maat voor u.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Wilt u graag meer informatie over de Hotel Sjiek interieurstijl? Wij helpen u graag verder! Laat uw vragen achter in ons contactformulier. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel Sjiek
Hotel Sjiek

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies