Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieur Dordrecht

Wilt u graag uw interieur Dordrecht opfrissen? Miryam Schotman Interieurs biedt u de ondersteuning aan die u nodig heeft! Zowel voor zakelijke als particuliere projecten. Het samenstellen van een passend interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt kan een lastige opgave zijn. Miryam Schotman Interieurs heeft jarenlange ervaring en kan u de helpende hand bieden. Welke stijl uw voorkeur ook heeft. Bent u fan van de ‘Eric Kuster’ stijl of ziet u liever Scandinavische elementen terugkomen? Maak uw wensen bespreekbaar. Uw interieurdroom komt uit dankzij Miryam Schotman Interieurs.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Ga voor meer rust

Een sfeervolle omgeving die goed in harmonie is. Wij van Miryam Schotman Interieurs zijn er van overtuigd dat een ruimte meer rust geeft als alle gekozen elementen goed bij elkaar aansluiten. Dit geldt zowel voor uw woon- als werkomgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk in het blok hierboven wie u is voorgegaan. Hier vindt u zowel particuliere- als zakelijke projecten. Heeft u vragen over één van de projecten in ons portfolio? Laat het ons weten. Wij geven u graag meer toelichting. Ook delen wij onze mooiste projecten via social media. Volg ons nu via Facebook of Instagram!

Hoogwaardige materialen en meubelen

Vanzelfsprekend maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen en meubelen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Miryam Schotman Interieurs zorgt altijd dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Goed om te benoemen is dat onze ontwerpen alles behalve doorsnee zijn! Interieurontwerpen op een hoog niveau en visualisatie door middel van moodboards en 3D-tekeningen. Kom langs bij ons in de showroom! Voel, zie en ervaar de meubelen en materialen.

Bezoek de showroom

De showroom van Miryam Schotman interieurs is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op deze dagen bent u van harte welkom om inspiratie op te doen! Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen wij u meer over ons assortiment. Wij hopen u snel te spreken!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieur Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies