Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieur Glamour Chic

Een Interieur volgens de Glamour Chic stijl? Miryam Schotman Interieurs helpt u graag bij het realiseren van deze chique en shiny woonstijl. Ga voor een Glamorous interieur én verras iedereen met uw extravagante en luxe inrichting. Opvallende meubels, donkere kleuren en glanzende woonaccessoires. U vindt ze allemaal in de showroom van Miryam Schotman Interieurs. Onze interieur designers helpen u graag verder met vragen over onze interieurstyling, losse meubelen en woon accessoires.

Benieuwd wat Miryam Schotman Interieurs voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Interieur Glamour Chic | Go big or go home

Laat u inspireren door het stijlvolle interieur: Glamour Chic. Dit interieur dat gebaseerd is op de Hollywood films uit de jaren ‘40 staat voor drama en luxe. Er worden verschillend luxe materialen gecombineerd zoals velvet stoffen en nep bont. Vul uw interieur met grote vazen, barokke spiegels, zilveren kandelaars, grote kaarsen en een opvallende kroonluchter. Daarnaast worden dierenprints ook goed ontvangen in een Glamour Chic interieur. Alle meubels en accessoires die u nodig heeft zijn bij Miryam Schotman Interieurs te vinden. Weet u zelf niet goed waar u moet beginnen? Dan helpen wij u graag verder om uw droominterieur waar te maken. Ontdek de mogelijkheden van een totaal interieuradvies op maat.

Breng een bezoek aan de showroom

Woonkamer inspiratie nodig? Kom langs en neem een kijkje in één van onze stijlkamers die allesbehalve doorsnee zijn! Krijg de gewenste stijl die u voor ogen had dankzij de interieurspecialisten van Miryam Schotman Interieurs. Ook voor andere interieurstijlen zijn wij u graag van dienst. Ons team heet u op vrijdag en zaterdag van harte welkom in onze showroom.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de inrichting van een Interieur á la Glamour Chic? Uiteraard helpen wij u graag verder. Ons team zal de creativiteit en know how voor elk project inzetten om uw droominterieur waar te maken. Doe alvast inspiratie op via Instagram. Wij hopen u snel te zien in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieur Glamour Chic
Interieur Glamour Chic

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies