Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieur maatwerk

Een interieur maatwerk met exclusieve meubelen van hoge kwaliteit? Miryam Schotman Interieurs brengt uw interieur naar een nieuw niveau. Wij doen zowel particuliere- als zakelijke opdrachten. Goed om te benoemen is dat u ook bij ons interieur maatwerkmeubelen los kunt aanschaffen. Accessoires, lampen, PVC-vloeren en nog veel meer. Ontdek alle mogelijkheden nu! Goed om te benoemen is dat Miryam Schotman Interieurs ook aangesloten is bij Hoog Design. Bekijk direct het prachtige portfolio! 

Stel direct uw vraag over ons assortiment via de website of kom eens langs.

Keijser & Co

Interieur maatwerk meubelen in eigentijdse stijl. Dat is kenmerkend voor het merk Keijser & Co! Beschikbaar bij Miryam Schotman Interieurs. Kies zelf uw gewenste stof, indeling en kleuren. Geheel passend in uw stijl! Wist u dat wij ook ons eigen exclusieve merk: By Miryam verkopen in de showroom? Ook hier zit genoeg keus tussen als het gaat om maatwerk. Uw droominterieur was nog nooit zo dichtbij! Heeft u een bepaald project in gedachte en wilt u hier met ons over sparren? Geef alvast een omschrijving van het project in het formulier hieronder, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op uw bezoek!

Heel huis of enkele ruimte inrichten

Naast zakelijke opdrachten helpen wij u graag met het opfrissen van uw huidige of nieuwe woning! Ons team kan het gehele huis aanpakken, maar ook enkele ruimten. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Een nieuwe frisse stijl kan al worden gecreëerd door bepaalde kleuren en meubels te verwerken. Door middel van een op maat gemaakt moodboard laten we u zien wat wij aan u adviseren. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Stel uw vraag aan ons

Voor uw bezoek alvast wat informatie ontvangen? Wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag. Onze showroom is voor publiek geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Via onze Instagram pagina houden we u graag op de hoogte van nieuwe interieur meubelen, trends en natuurlijk acties. Zien wij u snel?

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieur maatwerk

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies