Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieuradvies Dordrecht

Op zoek naar een goed interieuradvies Dordrecht? Miryam Schotman Interieurs biedt voor ieder interieur een passende oplossing! U kent het waarschijnlijk wel: u ziet leuke meubelen, maar uiteindelijk past het toch niet helemaal bij elkaar. Of u kiest bijvoorbeeld altijd veilig voor witte muren in huis. Niet nodig! Miryam Schotman Interieurs laat u graag de mogelijkheden zien. Met diverse projecten door heel Nederland kunnen wij uw droom laten uitkomen. Ontdek de mogelijkheden! Neem contact op.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Over Miryam Schotman Interieuradvies Dordrecht

Ons klein deskundig team werkt al vele jaren samen. U kunt bij ons terecht voor interieurinrichting, maar ook voor meubelen en accessoires. Denk hierbij aan banken en gordijnstoffen. Maar ook ander type raambekleding. Van naturel chique tot metropolitan luxury. Alles onder deskundige begeleiding. Wij nemen niet alleen de interieur inrichting uit handen, maar geven u ook advies. Dat is de service van Miryam Schotman Interieurs.

De showroom

In onze werkwijze staat een karaktervolle en harmonieuze omgeving creëren op nummer 1. Als team zetten wij keer op keer onze creativiteit en kennis in om het uiterste uit ieder project te halen. Wist u dat u ook bij ons in de showroom langs kunt komen? Wij nodigen u van harte uit! De showroom van Miryam Schotman Interieurs is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Kom eens langs om inspiratie op te doen!

Contact opnemen

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze en mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Komt u langs de showroom? U vindt deze aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Volg ons ten slotte ook via FacebookInstagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieuradvies Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies