Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieurontwerp in Dordrecht

Op zoek naar een interieurontwerp in Dordrecht? Miryam Schotman Interieurs is dé interieurontwerper die naar uw woonwensen luistert en dit omzet tot een ware droom. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies over uw interieur!

Metropolitan Luxery

Houd u ook van een glamoureuze inrichting? Een inrichting zoals u kunt vinden in woonbladen of tegenkomt bij bekende mensen? Onze interieur experts zijn geïnspireerd door de stijl van Eric Kuster. Deze stijl die ook wel Metropolitan Luxery wordt genoemd, geeft een hotelgevoel bij u eigen thuis. Dit wordt gedaan door gebruik van diepe en warme kleuren zoals zwart, diepgroen, nachtblauw en okergeel en rijke materialen waaronder fluweel, marmer, leer en massief hout. Miryam Schotman Interieurs beschikt over de juiste kennis én expertise om uw huis onder te dompelen en u een trendy en luxueus gevoel te geven over de inrichting van uw huis.

Onze collectie

Miryam Schotman Interieurs beschikt over een uitgebreide collectie interieuritems. U kunt bij ons terecht voor meubels en accessoires, maar ook voor raambekleding, stoffen, verf en behang. We hebben ervaring met betrekking tot stijlvol wonen en exclusieve wooninrichtingen door heel Nederland. Wanneer wij voor u een interieurontwerp aanleveren, zorgen wij dat alles verzorgd is van A tot Z.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Contact | Interieurontwerp in Dordrecht

Bespreek uw wensen met ons team! Laat ons weten wat u wenst, dan gaan wij aan de slag met uw interieurontwerp Dordrecht. Goed om te benoemen is dat de showroom alleen op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 geopend is. Heeft u een vraag die niet kan wachten? Bel ons dan via 06-23678548.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook of Instagram. Hier kunt u de laatste nieuwsupdates en producten voorbij zien komen.

Wie weet tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bankstel in Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies