Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Interieurstylist Dordrecht

Wilt u een interieurstylist Dordrecht in handen nemen om uw droominterieur te realiseren? Miryam Schotman Interieurs helpt u graag verder. Wij werken met een deskundig team dat gebruik maakt van hoogwaardige materialen en kwalitatief goede meubelen. Ons team zorgt ervoor dat het eindresultaat voldoen aan uw verwachting. Uw (nieuwe) woning of bedrijfspand inrichten? Laat het ons weten. Wij horen graag welke ideeën u heeft. Uiteraard kunnen wij u ook een voorstel doen!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Een sfeervolle omgeving

U herkent het vast. U heeft bepaalde items en stijlen die u leuk vindt, maar hoe knoopt u de eindjes aan elkaar? Het kan erg lastig zijn om binnen een interieur stijlen samen te brengen. Miryam Schotman Interieurs laat u zien wat mogelijk is. In onze showroom vindt u voorbeelden van meubelen, stoffen en raambekleding. Hier kunt u de kleuren goed zien en voelen. Middels een moodboard en/of 3D-tekening laten wij zien hoe de ruimte er uit kan komen te zien. Uiteraard geheel naar uw wens. In het bovenstaande blok ziet u enkele voorbeelden van afgeronde projecten. Goed om te benoemen is dat Miryam Schotman Interieurs ervaring heeft met verschillende soorten stijlen. Van ‘Eric Kuster’ tot Scandinavisch en vintage. Ontdek de mogelijkheden.

De showroom

Miryam Schotman Interieurs voorziet u niet alleen van interieuradvies, ook kunt u bij ons enkele meubelen of raambekleding afnemen. In de showroom hebben wij producten staan die u kunt komen bekijken. Van banken, tafels en fauteuils tot aan gordijnstoffen. Alles onder één dak. Het unieke aan Miryam Schotman Interieurs is dat wij u echt van A tot Z kunnen ontzorgen.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Ook kunt u hieronder via het contactformulier een bericht achterlaten. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op uw vragen. Wist u dat wij nieuwe projecten en producten delen op onze social media accounts? Volg ons direct op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieurstylist Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies