Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Kasten Dordrecht

Bent u op zoek naar stijlvolle kasten Dordrecht? Bij Miryam Schotman Interieurs hebben wij een groot assortiment aan meubels. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit kasten van merken als Vermeer wonen, RB Collection, Keijser & Co, en PTMD. Komt langs in onze showroom om de kasten te bekijken.

Klik op de button hieronder om meer informatie aan te vragen.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Stijlvolle kasten Dordrecht

In onze showroom in Dordrecht kunt u onze stijlvolle kasten bekijken. Tevens hebben wij ook een groot aanbod andere woonartikelen, waaronder meubels, raambekleding, accessoires, verlichting, vloerkleden, stoffen, verf en behang. Neem de tijd en loop rond door de prachtig gestylde ruimtes die allemaal een eigen authentieke warme sfeer hebben. Sommige ruimtes zijn tijdloos andere uiterst trendy. Kom nu langs en ontdek het zelf!

Interieuradvies

Altijd al een interieur willen hebben zoals in Woonmagazines of televisie? Dan helpen wij u hier graag bij! Om een goed idee te krijgen van uw wensen plannen wij een oriëntatie in zodat we het beste resultaat samen kunnen behalen. We creëren een moodboard en stellen een 3-D tekening op van hoe de ruimte die u wenst eruit komt te zien. Weet u nog niet hoe u uw interieur wilt vormgeven? Ons team heeft ervaring met veel verschillende soorten interieurstijlen van ‘Eric Kuster’ tot de Scandinavische en Vintage stijl.

Contact opnemen

Meer weten over de werkwijze en mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in met uw vraag. Wij zullen deze zo snel mogelijk oppakken en contact met u opnemen. De showroom bezoeken? U vindt deze aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Goed om te weten is dat onze showroom op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Zien wij u binnenkort?

Volg ons! Blijf up-to-date over de nieuwste producten en projecten via onze social mediakanalen FacebookInstagram.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kasten Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies