Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Klassiek modern interieur

Wilt u ook wegdromen bij een klassiek modern interieur? Miryam Schotman helpt u graag bij het inrichten van uw droomhuis. Onze interieurs adviseurs gaan graag de uitdaging aan om uw interieur om te toveren tot een plek waar u zichzelf fijn voelt. Klassiek modern is de perfecte stijl voor huishoudens die moderne, maar ook klassieke elementen willen combineren.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Of kunnen wij u helpen bij het inrichten van een klassiek modern interieur? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Klassiek modern interieur | Miryam Schotman Interieurs

In een klassiek modern interieur, ook wel bekend als New Classic, straalt uw interieur een gevoel van warmte en rijkdom uit. Binnen deze interieurstijl worden er rijkelijke materialen gebruikt. denk hierbij aan wol, bont en fluweel. De combinatie van strakke lijnen en uitgesproken dessins maken de stijl allesbehalve saai. Stap binnen in menig huis in wereldsteden als Londen, Milaan of Parijs en ervaar de ambiance die New Classic te bieden heeft. Bij Miryam Schotman Interieurs kunt u terecht voor mooie items en meubelen. Kent u ons eigen merk By Miryam al? Dé echte stijl van Miryam Schotman Interieurs.

Altijd een oplossing!

Miryam schotman Interieurs heeft altijd dé oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat de combinatie van kleuren, meubels en accessoires helemaal op elkaar aansluit. Zo komt het nog wel eens voor dat een klant een meubel heeft gekocht die eigenlijk niet helemaal in het interieur past. Voorkom een miskoop en neem contact met ons op voor advies binnen uw woning! Wij ontwerpen graag een passend interieur, waarvan alles van A tot Z verzorgd is.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de inrichting van een klassiek modern interieur? Of wilt u graag in onze showroom langskomen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder! Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. Doe alvast inspiratie op via onze Instagram pagina.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klassiek modern interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies