Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Maatwerk interieur

Maatwerk interieur en maatwerk meubelen kunt u laten ontwerpen bij Miryam Schotman Interieurs! Van wandkasten en luxe banken en fauteuils en houten tafels. In onze showroom kunt u verschillende collecties bekijken van merken als Keijser&Co en ons eigen merk By Miryam. Ons merk kenmerkt zich door zijn exclusieve luxe uitstraling in combinatie met glam elementen. Geheel passend bij de interieurtrends van nu. Kom langs in de showroom!

Vraag direct meer informatie aan over maatwerkmeubelen!

Wat houdt maatwerk in?

Het kan zijn dat standaard banken of wandkasten niet passen in uw woning of bedrijfspand. Meubelen die geheel op maat gemaakt worden bieden dan de uitkomst! In de meeste gevallen kies je naast de opstelling ook je eigen formaten en afwerking. Denk hierbij aan een bank met 2 zithoeken in combinatie met een exclusieve stof uit de nieuwste collectie op luxe poten. In de showroom van Miryam Schotman Interieurs laten we u alvast zien wat mogelijk is. Vervolgens stellen we samen uw droom maatwerk interieur samen!

Nieuwe frisse look

Zoals eerder benoemd zijn wij niet alleen de geschikte partij voor particuliere projecten, ook verzorgen we graag het interieur voor bedrijfspanden. Van renovatiewerk tot de aankleding van een nieuw pand. Wij begeleiden uw graag in het proces. Vanzelfsprekend kan ons team het proces van ontwerp tot aankleding uit handen nemen. Zo zit u niet met de lasten. Neem eens contact met ons op en ontvang gratis informatie over onze dienstverlening.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Showroom bezoeken

De showroom in Dordrecht is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Kom gezellig eens langs! Ons team geeft u graag specifiek advies. Stel alvast uw vraag via het onderstaande formulier. We hopen snel met u in contact te komen! Volg onze Instagrampagina voor de leukste trends op interieurgebied.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maatwerk interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies