Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Metropolitan interieur

Een metropolitan interieur realiseren? De interieurstijl van Miryam Schotman is een combinatie van metropolitan luxury, chique en stijlvol. Uniek en exclusief. Niet alleen kunt u ons inschakelen voor een geheel nieuw interieur, ook kunt u kiezen uit losse meubelen en woonaccessoires van ons merk: By Miryam. Vanzelfsprekend vindt u bij ons in de stijlkamer ook merken als PTMD, BY EVE, Dutz en ÉLITIS.

Kom onze showroom een bezoek brengen!

Metropolitan interieur showroom

De showroom van Miryam Schotman Interieurs is opgedeeld in verschillende stijlkamers. In deze kamers worden verschillende trends weergegeven. Niet alleen vindt u merken als PTMD en BY EVE, maar ook verlichting, PVC-vloeren en banken van het eigen merk By Miryam. U vindt bij ons 9 verschillende stijlkamers. Uiteraard gaan deze mee naar het seizoen en stijlen we ze in de huidige woontrends. Zo bent u altijd op de hoogte van de trends van nu! U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan onze showroom. U kunt zo binnen wandelen.

De gewenste stijl en sfeer creëren

Een exclusief en chique interieur voor ieder budget. Dat is de kracht van Miryam Schotman Interieurs. Wij helpen u de sfeer te krijgen die u voor ogen heeft, maar zelf niet kunt samenstellen. Goed om te benoemen is dat we niet alleen voor particulieren werken, maar ook voor de zakelijke markt projecten aannemen. Heeft u een bedrijfspand of horecagelegenheid en wilt u deze laten af stijlen door een echte interieur styliste? Dan zijn wij de geschikte partij voor uw project.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Vrijblijvend langskomen

U vindt Miryam Schotman Interieurs in Dordrecht. Ons adres is Haaswijkweg Oost 75A. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van een metropolitan interieur? Stel deze via het formulier hieronder. Ook kunt u onze Instagrampagina volgen voor wooninspiratie! Zien wij u snel in een van onze stijlkamers? Tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Metropolitan interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies