Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

New Classic Meubels

Bent u op zoek naar New Classic meubels voor in uw interieur? Bij Miryam Schotman Interieurs helpen we u graag verder. In onze showroom in Dordrecht vindt u een ruim aanbod aan woonartikelen, meubels en accessoires om uw interieur stijlvol in te richten. Uiteraard kunt u ook om advies vragen met betrekking tot de inrichting en styling van uw huis.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Of kunt u hulp gebruiken bij de styling van uw woning? Laat uw vraag dan achter via de onderstaande button.

New Classic Meubels | Ontdek ons aanbod!

New Classic is een nieuwe trend waarbij een modern en klassiek interieur met elkaar verweven worden. Het resultaat is een prachtige mix van twee stijlen. New Classic meubels zijn vaak voorzien van rijkelijke materialen, zoals fluweel, wol en bont. Ook wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van uitgesproken dessins en gouden details. Deze bijzondere stijl is ook te zien in wereldsteden als Londen, Milaan of Parijs. Waarbij de beroemde Art Deco stijl als inspiratiebron gebruikt is. Bij Miryam Schotman Interieurs ontdekt u alles voor een New Classic interieur. Kent u ons eigen merk By Miryam al? Dé echte stijl van Miryam Schotman Interieurs.

Een passende oplossing voor uw woning

Het is een flink project om uw woning of kantoor zo in te richten, dat de combinatie van kleuren, meubels en accessoires helemaal op elkaar aansluiten. Heeft u ook wel eens een meubel gekocht waarvan u later dacht… dit is toch niet helemaal wat ik wil. Miryam Schotman Interieurs biedt hiervoor de juiste oplossing. Met diverse projecten door heel Nederland hebben wij een ruime ervaring als het gaat om stijlvol wonen. Ook voor uw situatie ontwerpen wij graag een passend interieur, waarvan alles van A tot Z verzorgd is.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u graag een bezoek brengen aan de showroom om onze New Classic meubels te komen bekijken? U bent van harte welkom! Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. Heeft u vragen? Laat uw vraag achter in onderstaand formulier. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Wij hopen u snel te zien in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
New Classic Meubels

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies