Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Painting the Past dealers Zuid Holland

Bent u op zoek naar Painting the Past dealers in Zuid Holland? Dan bent u bij Miryam Schotman Interieurs op de juiste plek! Wij nemen u graag mee in de wereld van kleur! Het merk Painting the Past heeft bijzondere verfkleuren waaronder neutrals, pastel poetry en seasonalities. U bent van harte welkom om deze kleuren te komen bekijken in de showroom. Uiteraard geven wij u graag advies. Kies nu uw favoriete Painting the Past kleur!

Wanneer komt u langs? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen met de onderstaande button.

Painting the Past dealers Zuid Holland |authentieke kleuren

Het kleurenpalet van Painting the Past bestaat uit krijtverf op basis van rustige tonen. U heeft ruime keuze uit meer dan 100 kleuren. De verf is op waterbasis, duurzaam en gemakkelijk aan te brengen. Goed om te weten is dat de verf geschikt is voor muren, plafonds en houtwerk. De verf geeft een uitzonderlijke dekking voor een krijtachtige afwerking met veel diepte. Als Painting the Pas dealer verkopen wij deze prachtige verf in de showroom. Hier helpen we u uiteraard met kleuradvies.

Ontdek onze collectie!

Bij Miryam Schotman Interieurs kunt u terecht vooralles in uw interieur. Van verf tot meubels en accessoires aan toe. Bezoek één van onze 10 stijlkamers en u kunt direct zien welke stijl u aanspreekt. Bij ons vindt u merken als BY EVEPTMDDesigners Guild en Keijser&CO. Met jaren aan ervaring weten wij de beste service en kwaliteit te bieden. We kunnen ook een geheel ontwerp maken voor uw interieur. Laat nu een 3D tekening maken van uw interieur.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Neem contact met ons op

Painting the Past dealers in Zuid Holland bezoeken? Kom langs! Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Laat uw vragen achter in het contactformulier of kom langs in Dordrecht! Volg ons ook via Instagram en ontdek de nieuwste trend op woongebied. Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Painting the Past dealers Zuid Holland

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies