Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Painting the Past Dordrecht

Bent u op zoek naar een verkooppunt voor Painting the Past Dordrecht en omgeving? De authentieke verfijn is verkrijgbaar bij Miryam Schotman Interieurs! Painting the Past staat bekend om zijn romantische kleuren die een prachtige sfeer creëren. Goed om te benoemen is dat er meer dan 100 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Wilt u eens de Painting the Past kleurenkaart komen bekijken? Kom langs in onze showroom!

Painting the Past verkooppunten Zuid-Holland

Miryam Schotman Interieurs is één van de verkooppunten in Zuid-Holland. Painting the Past kleuren combineren? Uiteraard is dit mogelijk. Ons team laat u graag zien welke kleuren goed bij elkaar passen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘pastel poetry’, ‘shabby chic’ of misschien toch de ‘new neutrals’ of de Painting the Past krijtverf. Keuze genoeg! Naast Painting The Past verf kunt u bij Miryam Schotman Interieurs ook slagen voor interieuradvies, woonaccessoires, verlichting en meer. In onze showroom slaagt u voor al uw interieurartikelen. Wij zijn hét adres voor de nieuwste trends op het gebied van meubelen, woonaccessoires en verlichting. Maar ook raambekleding en vloeren vindt u bij ons. Een compleet interieur.

Stijlkamers met de nieuwste woontrends

Wilt u graag de nieuwste woontrends van dit jaar toepassen op uw eigen interieur? Dankzij de stijlkamers kunt u direct voor u zien welke artikelen en meubelen passen bij uw smaak. Van lampen van BYE EVE tot vazen van PTMD, banken van By Miryam tot eetkamerstoelen van Designers Guild. Er is zoveel te zien. U slaagt altijd bij Miryam Schotman Interieurs! Op de hoogte blijven van nieuwe stijlkamers? Volg ons op Instagram.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Showroom bezoeken

Breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht! En ontdek al onze producten in de stijlkamers. Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Painting the Past Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies