Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Painting the Past Rotterdam

Op zoek naar Painting the Past Rotterdam en omgeving? Miryam Schotman Interieurs heeft een groot assortiment aan milieuvriendelijke en makkelijk aan te brengen muurverven van Painting the past. Sugar, Taupe, Petrol, Salt en Mouse zijn voorbeelden van kleuren uit de prachtige collectie van Painting the Past. Onze showroom is te vinden in Dordrecht wat slechts 20 minuten rijden is vanaf Rotterdam. U kunt hier een aantal van de verfkleuren in actie zien in onze stijlkamers. Ook kunt u losse vloeren, behang of meubels bekijken en kopen.

Kom bij ons langs!

Over Painting the Past

Het merk is een verflijn die een echt romantisch decor laat ontstaan. Meer dan 100 kleuren uit de collectie van Painting the Past zijn ontworpen in hun eigen atelier. De verflijn is gebaseerd op de krijtverf van vroeger, maar voldoet aan de gebruikerseisen van nu. Zo zijn ze makkelijk aan te brengen, watergedragen, laag in VOC-gehalte, omgevingsvriendelijk en slijtvast. De kleuren zijn een impressie van de reizen naar Engeland, waar de oprichters van Painting the Past geïnspireerd werden om hun eigen verflijn te starten. Painting the Past verf in de omgeving van Rotterdam, vindt u bij ons!

Bent u enthousiast geworden over Painting the past Rotterdam? En bent u benieuwd of deze verflijn kan schitteren op uw muren? Breng een bezoekje aan onze showroom! U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen. Deze vindt u in Dordrecht en hier kunt u vrijblijvend informatie en inspiratie krijgen over Painting the past. Of neem contact met ons op en we helpen u graag.

Waarom Miryam Schotman Interieurs

Met jaren aan ervaring weten wij de beste service en kwaliteit te bieden. Wij werken met een klein maar deskundig team wat zorgt voor een nauwe samenwerking, korte lijntjes en een grote betrokkenheid. Iedereen uit het team heeft een uitstekend inlevingsvermogen waardoor wij goed kunnen inschatten wat jouw wensen zijn en wat voor interieur uw huis een thuis zal maken. Hoe dat eruit ziet? Dat kunt u zien op onze Instagram! Bij ons vindt u merken als BY EVE, PTMD, Designers Guild en Keijser&CO. We weten met onze talloze combinaties en mogelijkheden een interieur neer te zetten die uw hart blijft stelen.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Wilt u een bezoek brengen aan onze stijlkamers en showroom in Dordrecht? Kom eens langs! Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag. Stel eventueel direct uw vraag via het onderstaande formulier. Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Painting the Past Rotterdam

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies