Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Painting the Past verkooppunten Zuid Holland

Op zoek naar Painting the Past verkooppunten Zuid Holland? Bij Miryam Schotman Interieurs nemen we u graag mee in de wereld van de prachtige verfkleuren. De prachtige ‘neutrals’, ‘pastel poetry’ en ‘seasonalities’ kleuren vindt u bij ons in de showroom. Kom eens de stalen bekijken en doe inspiratie op voor uw woning of bedrijf! Lastig kiezen? Onze interieurspecialisten staan altijd voor je klaar. Kies nu uw favoriete Painting the Past kleur!

Zien we u snel?

Authentiek kleurpallet

Het kleurpallet van Painting the Past bevat rustige tonen en is geïnspireerd op de krijtverf van lang geleden. Bent u toe aan een nieuwe kleur in huis? Of wilt u uw dressoir een nieuwe look geven? De verfkleuren van Painting the Past helpen u hierbij! In de showroom van Miryam Schotman Interieurs geven we u graag een kijkje in de kleuren. U kunt ze direct bij ons kopen!

Wilt u liever een andere kleur? Dan bestellen we deze graag voor u. Miryam Schotman Interieurs is hét verkooppunt van Painting the Past Rotterdam/ Dordrecht en omgeving.

Nieuwe meubelen

Naast een nieuw likje verf op de muur, ook een nieuwe bank? Het kan allemaal in één showroom geregeld worden. Bij Miryam Schotman Interieurs zijn we niet alleen specialist op het gebied van verf, maar ook het totale interieur advies kunt u aan ons overlaten. Wij helpen u graag zoeken naar het perfecte meubel! Denk aan een bank, tafel of kast. Maar ook voor raambekleding, verlichting en (PVC) vloeren zijn wij hét adres. Merken als BY EVE, Designers Guild en Keijser & Co zijn bij ons verkrijgbaar. Wist u dat we ook ons eigen merk By Miryam verkopen?

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Wij hopen u snel te zien!

De deuren van onze showroom zijn open en we zijn klaar om u te verwelkomen. Van totaal interieuradvies van uw woning of bedrijfspand tot enkele artikelen als Painting the Past verf. Miryam Schotman Interieurs heeft het allemaal. Volg ons team via Instagram en doe inspiratie op. Tot snel bij ons in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Painting the Past verkooppunten Zuid Holland

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies