Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

PTMD Rotterdam

Op zoek naar een verkooppunt van PTMD Rotterdam en omgeving? In de stijlkamers van Miryam Schotman Interieurs zijn PTMD items gecombineerd met andere merken zodat u een goed beeld krijgt van uw mogelijk nieuwe interieur! Denk aan merken als Painting the Past, Dutz, Designers Guild en BY EVE. Kom snel eens langs de showroom! Maak een afspraak als u graag wat advies wilt, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op uw bezoek. Dit is uiteraard niet verplicht.

Onze deuren staan op vrijdag en zaterdag open!

PTMD Collection verkooppunten

Als PTMD dealer in Zuid-Holland is Miryam Schotman Interieurs dé showroom waar u kunt slagen van een nieuw interieur. Ook kunt u bij ons terecht voor enkele meubels en woonaccessoires! Dompel u om in stoere en stijlvolle stijlen, waaronder die van PTMD. Doe inspiratie op en shop de actuele collectie. Bent u niet op zoek naar woonaccessoires, maar wel naar PVC vloeren, raamdecoratie of verlichting? Ook dit vindt u in onze showroom. Miryam Schotman Interieurs is geopend op vrijdag en zaterdag! U vindt ons in Dordrecht aan de Haaswijkweg Oost 75A.

Miryam Schotman Interieurs

Wat onderscheidt ons van andere? Dat is een goede vraag! Onze kracht ligt hem in het aanbieden van een persoonlijk interieuradvies dat geheel op maat is opgemaakt. Hierbij kunt u denken aan een plan waarbij het interieur van A tot Z wordt aangepakt. Van een klein tot groot budget; Miryam Schotman Interieurs krijgt het voor elkaar. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om uw droomproject te bespreken.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Kom eens langs!

Voor inspirerend interieuradvies, enkele meubelen, woonaccessoires van PTMD Rotterdam en veel meer; Miryam Schotman Interieurs staat voor u klaar. Kom op vrijdag of zaterdag langs bij onze showroom en ontdek de bijzonder ingerichte stijlkamers. Uw idee bespreken? Maak dan een afspraak. Wij hopen u snel te zien! Houdt ook onze Instagram in de gaten voor acties en interieurnieuws.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PTMD Rotterdam

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies