Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Tafels Dordrecht

Zoekt u tafels Dordrecht voor uw bedrijfspand of woning die perfect bij uw interieur passen? Miryam Schotman Interieurs levert hoogwaardige kwaliteit tafels van merken als Vermeer Wonen, Blanc D’ivoire, Eichholtz, Nix design en vele anderen. Kom langs in onze showroom in Dordrecht en laat u adviseren door een van onze interieurexperts zodat u altijd de perfecte tafel aanschaft.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Tafels als centrale plek binnen uw interieur

Tafels bestaan in alle soorten designs en bij elk interieur hoort een gepaste oplossing. Of u nu op zoek bent naar een salontafel of een eettafel, beide nemen vaak een centrale plaats in binnen uw interieur. Bij Miryam Schotman Interieurs adviseren wij graag wat voor een type tafel er bij u in uw woning het beste past. Het is belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte om te zorgen dat de tafel niet te veel of weinig ruimte in neemt. U bent van harte welkom in onze winkel om ons aanbod aan hoogwaardige kwaliteit tafels te bekijken.

Interieuradvies

Wilt u interieuradvies voor uw woning of bedrijfspand? Miryam Schotman Interieurs heeft al vele projecten door heel Nederland met succes afgerond. Ons kleine deskundige team werkt al vele jaren samen om uw interieurwensen waar te maken. Wij kunnen voor u een geheel nieuw interieur ontwerpen, maar ook kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. Aan de hand van een moodboard en met behulp van een 3D tekening laten wij u zien wat kan zijn! Ontdek de mogelijkheden bij Miryam Schotman en neem vandaag nog contact met ons op.

Showroom bezoeken | Tafels Dordrecht

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen uw vraag beantwoorden of zo snel mogelijk contact opnemen. Komt u naar onze showroom? Dan is het goed om te weten dat wij elke donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 geopend zijn. U kunt de showroom vinden aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-23678548.

Op de hoogte blijven van updates van de nieuwste producten en projecten. Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Wie weet tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Binnenhuisarchitect Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies