Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Verlichting Dordrecht

Op zoek naar verlichting Dordrecht? Miryam Schotman Interieurs heeft een groot aanbod aan hoofwaardige kwaliteit verlichting. Geniet optimaal van uw (nieuwe) interieur met de juiste verlichting. Laat u adviseren voor de juiste lampen, want niets is zo vervelend als een te felle lamp of licht waardoor de kleuren in de ruimte niet tot zijn recht komen.

Een groot assortiment aan verlichting

Bent u er nog niet helemaal uit wat voor een soort lamp het meest geschikt is voor uw interieur? Miryam Schotman Interieurs adviseert u graag over de verschillende soorten verlichting die u binnen uw interieur kunt toepassen. Verlichting is namelijk meer dan alleen licht. Het brengt sfeer en ambiance in een ruimte. Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit verlichting van merken als Frezoli, Leclercq & Bouwman, PTMD en TierlanTijn.

Verlichting Dordrecht

Verlichting moet u met uw eigen ogen zien, daarom nodigen wij u graag uit om onze collectie lampen in de showroom in Dordrecht te bekijken. Op elke vrijdag en zaterdag heten wij u welkom aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Belangrijk om te weten is dat onze openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur zijn. Naast verlichting kunt u bij ons ook terecht voor meubels en interieuritems, waaronder raambekleding, vloerkleden, stoffen, verf en behang. Wilt u advies? Plan dan een afspraak in.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Contact | Verlichting Dordrecht

Wij komen graag met u in contact! Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening? Of advies willen hebben over een bepaald product dan helpen wij u graag verder! In het formulier onderaan deze pagina kunt u uw vraag stellen. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook via 06-23678548.

Volgt u al ons op Facebook of Instagram? Hier plaatsen wij updates van de nieuwste producten en projecten.

Hopelijk tot snel!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verlichting Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies