Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Vloer en raamdecor Dordrecht

Op zoek naar een winkel voor vloer en raamdecor in Dordrecht? Dan bent u bij Miryam Schotman Interieurs op de goede plek. In onze showroom kunt u altijd iets vinden naar uw smaak. Van prachtige zwarte shutters tot bijzondere lichte vissengraat vloeren. Voor ieder interieur bieden wij een passende oplossing. Vraag om advies, wij staan voor u klaar! Zo weet u zeker dat alle vloerbekleding en raamdecor bij de rest van uw interieur past.

Verwerk de exclusieve stijl van Miryam Schotman Interieurs in uw interieur!

Vloer en raamdecor Dordrecht | Exclusief By Miryam

De vloer- en raambekleding in uw woning zet de toon voor de rest van de ruimte. Daarom moet de basis altijd goed zijn. Toch blijft het voor veel mensen altijd een uitdaging om de juiste materialen te combineren. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om een kijkje te nemen tussen ons aanbod. Hier kunt u naast vloer en raamdecor ook terecht voor interieur accessoires, lampen, verf, meubelen en nog veel meer! Ook hebben we ons eigen label ‘By Miryam’ met luxe en exclusieve interieur items. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend. Neem contact op om een afspraak te maken met ons deskundige team.

Luxueuze en stijlvolle interieurs

Wilt u ook graag een luxueus en stijlvol interieur creëren? Miryam Schotman Interieurs helpt u hier graag bij. Samen met ons kleine team zetten wij ons 100% in voor uw project. Of u nu hulp nodig heeft bij het stijlen van bepaalde kamers of een geheel ander interieur wenst. Wij gaan iedere uitdaging aan. Van losse woonaccessoires, enkele ruimten of een totaal nieuw interieur op maat. Lees er meer over!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Heeft u nog vragen?

Kunnen wij u verder helpen bij het uitkiezen van vloer en raamdecor? Kom dan langs in Dordrecht! Ook kunt u uw vragen achterlaten in het formulier hieronder. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vloer en raamdecoratie Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies