Good interior design is like a second skin

De eerste kennismaking

In eerste instantie nodigen wij u graag uit voor een eerste kennismaking in onze showroom/ontwerpstudio. Tijdens deze vrijblijvende eerste kennismaking bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden.

Vervolgens bepalen we in dit gesprek hoe wij u kunnen helpen, welke route we met elkaar nemen en wat de kosten daarvoor zijn. In de praktijk blijkt dat men vaak gebaad is bij een visualisatie in 3D hierin wordt veel inzichtelijk zowel qua functie- als sfeerbepaling.

Vorm- en materiaalgebruik zorgen voor sfeer, karakter, identiteit en perfectie komen in een visualisatie ook duidelijk naar voren. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek hebben wij dusdanig veel informatie in kunnen winnen dat we hierdoor de mogelijkheden makkelijker kunnen filteren.

Met vorm en kleurgebruik zijn er vele mogelijkheden, zowel qua sfeer, ruimtelijke werking als uitstraling.

Ons motto is dat een huis of bedrijfspand warmte moet uitstralen, karakter moet hebben, uitermate geschikt moet zijn voor de functie waarvoor het dient én een chique allure heeft.

Visualisatie

Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat u de juiste keuzes maakt en geen teleurstelling achteraf heeft.
U bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en planning tegelijkertijd bespaart u tijd en geld doordat wij alles voor u uitwerken en / of begeleiden.

Zie onderstaand wat voorbeelden van de 3D ontwerpen en moodboards die wij hebben gemaakt!

3D tekeningen

Onze showroom is geopend

Op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Op deze twee dagen bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om u te laten verrassen door onze sprankelende collecties meubelen – gordijnen – vloerkleden – verf – verlichting –  woonaccessoires, voor interieuradvies of om een afspraak te maken op locatie. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!

Ook loopt u door onze ruime ‘stof- en stalenkamer’ met de meest uiteenlopende meubel-en gordijnstoffen, behang, tapijten en zonwering uit de allernieuwste collecties.

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.