Interior design is a matter of trust

Interieurdesign door onze stylisten

Welkom bij Miryam Schotman Interieurs. Waar jouw droominterieur tot leven komt! Wij zijn verheugd om jou als nieuwe klant te verwelkomen!

Bij ons nemen we het volledige ontwerpproces van ontwerp tot realisatie uit handen, terwijl we jou toch nauw betrekken bij elke stap van de vooruitgang. Zodat jouw visie en wensen perfect worden gerealiseerd.

In ons creatieve team heeft ieder zijn eigen expertise. We gaan verder dan alleen kleurstelling. We ontwerpen slimme looproutes en optimaliseren het gebruik van natuurlijk daglicht om zo een functionele leef- of werkruimte te creëren die perfect past bij jouw behoeften en stijl.

Met ons 3D-ontwerp brengen we ideeën tot leven, zodat je een gevoel krijgt van hoe jouw leef- of werkruimte eruit zal gaan zien. Dit zorgt ervoor dat we het ontwerp met jou kunnen bekijken om zo het perfecte plan samen te stellen, zodat we zeker weten dat het eindresultaat aansluit bij jouw wensen!

Onze werkwijze

Een interieur moet perfect aansluiten op de persoon en de woning. Om tot het perfecte interieurdesign te komen, lopen we een aantal stappen door. We willen eerst graag weten wie jij bent en wat je stijl is. Tijdens deze kennismaking nodigen we je uit in onze showroom. Vervolgens is het tijd voor een intakegesprek waar we de wensen centraal op papier zetten. Hierna gaan we aan de slag!

Een moodboard geeft perfect weer wat de stijl wordt voor het design. Deze maken we dan ook altijd voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met alle ontwerpen. Aan de hand van dit moodboard wordt vervolgens een 3D-ontwerp gerealiseerd. Dit ontwerp komt een op een overeen met het uiteindelijke eindresultaat. Wanneer alles na de presentatie naar wens is, kan het bestellen van de producten beginnen. Tijd om het interieur in te gaan richten!

Door maatwerk te bieden, creëren we enkel interieurdesigns die perfect aansluiten op de persoon en op de woning. Om een idee te krijgen van onze stijl, nodigen wij u uit in onze showroom. Hier hebben wij verschillende stijlkamers samengesteld waarbij onze chique interieurstyling zichtbaar wordt.

PASSEND STIJLADVIES

Geniet van passend stijladvies voor de volgende onderdelen:

Bekijk onze projecten

Specialistisch interieuradvies

Onze projecten worden samengesteld aan de hand van uw wensen, onze inzichten en de trends binnen de interieurwereld. Wij stellen alles met zorg samen waardoor uw omgeving perfect samenkomt. Wij zorgen ervoor dat u de woning van uw dromen krijgt. Krijg een sfeerimpressie van onze projecten:

De rode draad door onze projecten is de chique woonstijl. We creëren een warme woonomgeving waar u zich volledig thuis kunt voelen. Bekijk al onze projecten.