Good interior design is like a second skin

Over ons

Miryam Schotman Interieurs staat al vele jaren voor:

Interieurinrichting, prachtige klassiek moderne meubelcollecties, chique verlichting, verf en behang van landelijk tot behoorlijk trendy en soms zelfs een ’tikkeltje’ decadent, tapijten in alle kleuren / afwerkingen en maten, gordijn- en meubelstoffen uit de nieuwste collecties, interieuraccessoires van sober tot kleurrijk en sprankelend ….. Dit alles onder deskundige begeleiding en met een persoonlijke touch.

Miryam Schotman Interieurs werkt met een klein deskundig team wat voordelen heeft als nauwe samenwerking, korte lijnen en grote betrokkenheid. Voor onze projecten werken wij in de uitvoering vaak samen met partners en ZZP’ers.

Wij zijn er van overtuigd dat mensen zich in een mooie, sfeervolle en rustgevende omgeving beter voelen en daardoor beter functioneren, zowel thuis als in een werkomgeving.

Het is dan ook telkens weer een uitdaging om een omgeving te ontwerpen waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn, vaak alleen al door middel van mooie kleuren, prachtige stoffen en hoogwaardige materialen.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring op het gebied van interieurs en tonen u dan ook graag opdrachten waar wij trots op zijn. Van losse woonaccessoires, enkele ruimten of een totaal nieuw interieur op maat. Lees er meer over!

Ontmoet het team

De gezichten achter Miryam Schotman Interieurs:

Miryam
Miryam
Ik ben Miryam en kom uit een echte architectenfamilie waarbij mijn vader, opa en ooms allemaal architect waren.
Ooit ben ik begonnen in de mode maar ontwikkelde daarnaast eveneens een grote passie voor interieurs, esthetica en zuiverheid.
Ik sta bekend als ontwerper met een fijne neus voor sfeer en ambachtelijkheid, heb een goed inlevingsvermogen en een tijdloze signatuur zonder conventies. De rode draad in mijn ontwerpen is altijd de chique uitstraling met veelal het gebruik van rijke materialen met een tijdloze basis. Aan trends doe ik niet graag, wel aan stijl. Ik nodig u samen met het team van harte uit in onze sfeervolle showroom/studio.
Angelique
Angelique
Ik ben Angelique en werk inmiddels alweer 15 jaar met veel plezier bij Miryam Schotman Interieurs. Mijn kennis van interieurs is zeer uiteenlopend, ik volg met Miryam de laatste trends op de voet en heb eerder ook bij diverse interieurbedrijven gewerkt.
Ik denk in kleuren, combinaties en mogelijkheden en heb ideeën te over, ben altijd enthousiast tijdens mijn werk in de showroom/studio en heet iedereen van harte welkom.
Ook ik maak de lekkerste koffie of thee en adviseer u graag bij uw interieur wensen.
Laura
Laura
Even voorstellen! Mijn naam is Laura. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als interieuradviseur. Ik ben begonnen als stagiaire bij Miryam en ondertussen werk ik er drie dagen per week.

Ik maak voornamelijk 3D-ontwerpen.
Een ontwerp waarin de klant zich thuis voelt en waar woon en/of werkplezier het uitgangspunt is.
Wat ik belangrijk vind, is dat een interieur vertrouwd moet voelen, een warm welkom bij thuiskomst moet geven en vooral ‘eigen’ moet zijn.

Daarnaast geef ik kleur- en stylingsadvies en heb ik veel kennis van de materialen en de producten in onze showroom. Ik zet de lekkerste koffie en voor een stoere ‘mannenklus’ buiten de deur draai ik m’n hand niet om. Zie ik u binnenkort in onze showroom/studio?

Ruchama
Ruchama
Ik ben dus Ruchama! Ik ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege tot interieuradviseur, maar toen was ik naar mijn mening nog niet uitgeleerd en ben ik doorgegaan met de opleiding Arts & Crafts. Naast mijn studie werk ik één dag in de week bij Miryam in de showroom/studio.
Ik ontwerp met veel plezier interieurs. Met mij kun je alle kanten op want ik hou van veel verschillende stijlen. daarom kan mij goed inleven in elke wens. Mijn ‘geniet momentje’ is als ik het project tot leven zie komen in een gerenderd filmpje.
Functionaliteit en kleur zijn mijn uitgangspunt bij een ontwerp.
Wouter
Wouter
Mijn naam is Wouter. Ik studeer momenteel tot bouwkundig ingenieur en ben als 3D-ontwerper één dag in de week werkzaam bij Miryam Schotman Interieurs. Ik kijk vanuit een praktisch oogpunt naar de mogelijkheden van uw woning. Aan de hand van een logische indeling met genoeg beweegruimte, logische looproutes en mooie plekken waar je kan genieten van het uitzicht maken we het sfeervol, chique en vooral een thuis. De stijl Hotel Chique spreekt mij het meeste aan.
Quinty
Quinty
Hoi hoi, mijn naam is Quinty. Ik ben bezig met mijn opleiding als interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege en ik loop hier momenteel met veel plezier stage. Ik help mee met het leveren van meubels en het inrichting van woningen, leer veel van de collega’s over 3-D tekenen en productkennis, ook kun je mij op vrijdag en zaterdag vinden in de showroom/studio.
Hans
Hans
Ik ben degene die voor de logistiek zorgt, meehelpt met de inrichting van de showroom/studio, uitlevert bij projecten, verantwoordelijk is voor de montage, etc. Veelal huren wij bij de grote projecten ook externe partijen in.
Samen met Miryam, waarmee ik bijna 25 getrouwd ben, ga ik regelmatig naar beurzen op zoek naar de nieuwste collecties.

Ontmoet ons persoonlijk!

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.

Onze showroom is geopend

Op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Op deze twee dagen bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om u te laten verrassen door onze sprankelende collecties meubelen – gordijnen – vloerkleden – verf – verlichting –  woonaccessoires, voor interieuradvies of om een afspraak te maken op locatie. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!

Ook loopt u door onze ruime ‘stof- en stalenkamer’ met de meest uiteenlopende meubel-en gordijnstoffen, behang, tapijten en zonwering uit de allernieuwste collecties.