Good interior design is like a second skin

Over ons

Miryam Schotman Interieurs staat al vele jaren voor:

Interieurinrichting, prachtige meubelcollecties, chique verlichting, verf en behang van landelijk tot behoorlijk trendy en soms zelfs een ’tikkeltje’ decadent, tapijten in alle kleuren / afwerkingen en maten, gordijn-en meubelstoffen uit de nieuwste collecties, interieuraccessoires van sober tot kleurrijk en sprankelend ….. Dit alles onder deskundige begeleiding en met een persoonlijke touch.

Miryam Schotman Interieurs werkt met een klein deskundig team wat voordelen heeft als nauwe samenwerking, korte lijnen en grote betrokkenheid. Voor onze projecten werken wij in de uitvoering vaak samen met partners en ZZP’ers.

Wij zijn er van overtuigd dat mensen zich in een mooie, sfeervolle en rustgevende omgeving beter voelen en daardoor beter functioneren, zowel thuis als in een werkomgeving.

Het is dan ook telkens weer een uitdaging om een omgeving te ontwerpen waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn, vaak alleen al door middel van mooie kleuren, prachtige stoffen en hoogwaardige materialen.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring op het gebied van interieurs en tonen u dan ook graag opdrachten waar wij trots op zijn. Van losse woonaccesoires, enkele ruimten of een totaal nieuw interieur op maat. Lees er meer over!

Portfolio bekijken

Ontmoet het team

De gezichten achter Miryam Schotman Interieurs:

Miryam
Miryam
Miryam staat bekend als een ontwerper met een fijne neus voor sfeer en ambachtelijkheid, heeft een grote passie voor interieurs, esthetica en zuiverheid. Zij beschikt over een goed inlevingsvermogen en heeft een tijdloze signatuur zonder conventies. De rode draad door haar ontwerpen is altijd de chique uitstraling, veelal door het gebruik van rijke materialen met een tijdloze basis.
Angelique
Angelique
Werkt al 12,5 jaar met veel plezier bij ons. Heeft een rijke achtergrond bij diverse interieurbedrijven waar zij veel kennis en passie voor interieurs heeft opgedaan. Angelique denkt in kleuren, combinaties en mogelijkheden, heeft ideeën te over en is altijd enthousiast tijdens haar werk.

Ontmoet ons persoonlijk!

Neem contact op!
Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.

Onze showroom is geopend

Op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Op deze twee dagen bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om u te laten verrassen door onze sprankelende collecties meubelen – gordijnen – vloerkleden – verf – verlichting –  woonaccessoires, voor interieuradvies of om een afspraak te maken op locatie. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!

Ook loopt u door onze ruime ‘stof- en stalenkamer’ met de meest uiteenlopende meubel-en gordijnstoffen, behang, tapijten en zonwering uit de allernieuwste collecties.

Bekijk onze contactgegevens