Good interior design is like a second skin

De eerste kennismaking

Een interieurdesign begint bij een idee dat vervolgens wordt gevisualiseerd. Tijdens de eerste kennismaking hebben we alle wensen en mogelijkheden voor je nieuwe interieur doorgenomen. Nu is het tijd voor het creëren van de visualisatiebeelden! De visualisatie is een belangrijk onderdeel van de realisatie van het project. In deze beelden wordt er namelijk veel inzichtelijk voor zowel de functie- als sfeerbepaling.

Daarnaast geven zij een goed beeld van het materiaalgebruik en de vormgeving. Dit zijn belangrijke elementen voor het creëren van sfeer en uitstraling in een interieur, daarnaast geven deze ook de identiteit weer. Er zijn veel mogelijkheden voor het inrichten van een interieur, maar we gaan alleen voor het perfecte resultaat dat aansluit bij jouw wensen.

Visualisatie

Het creëren van visualisatiebeelden is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Door de beelden een-op-een te creëren, zorgen wij ervoor dat je de juiste keuzes kunt maken. Daarnaast maken we gebruik van moodboards voor het samenstellen van kleuren en patronen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Tijdens het proces betrekken we je nauw bij de planning zodat je altijd precies op de hoogte bent. Benieuwd naar hoe de visualisatiebeelden eruit komen te zien? Bekijk de voorbeelden.

Moodboards

Onze showroom is geopend

Di – woe – do: Op afspraak
Vr: Geopend van 10:00 tot 17:00
Za: Geopend elke eerste zaterdag van de maand

In onze showroom krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Iedere vrijdag en eerste zaterdag van de maand zijn wij geopend en ben je vrijblijvend welkom om een kijkje te nemen. Ontdek de sprankelende collecties meubelen, gordijnen, vloerkleden, verf, verlichting en woonaccessoires.  Loop ontspannen rond door de gestylde ruimtes, allen in een ‘eigen’ authentieke sfeer.