Good interior design is like a second skin

Blogberichten

Miryam Schotman Interieurs inspireert jou graag om je woning om te toveren tot een oase van rust, eenheid en sfeer. Lees hieronder onze blogberichten met interieurtips, trends en verschillende stijlen.

inrichten kantoor

Het inrichten van jouw kantoor

De inrichting van het kantoor werkt als visitekaartje voor jouw bedrijf. Ook werkt het positief voor de creativiteit van je medewerkers! Wij geven graag wat leuke tips.

Lees meer over inrichten van jouw kantoor!

4 STYLINGTIPS VOOR EEN CHIQUE KERST INTERIEUR

4 stylingtips voor een chique kerst interieur

Dit jaar wil je misschien iets anders met de kerststyling thuis en laat je knipperende LED figuren achterwege. Met een paar kleine aanpassingen kun je huis al feestelijk inrichten op een stijlvolle manier. All I want for christmas…

Bekijk de 4 stylingtips voor een chique kerst interieur!

Hotel Chique

Hotel Chique

Hotel Chique is een elegante en luxueuze interieurstijl waarbij het hotel gevoel echt naar boven komt. Denk aan een heerlijk weekendje weg in een luxe boutique hotel of vijf sterren resort. Hotel Chique geeft je het gevoel alsof je altijd weg bent, maar dan in je eigen interieur….

Lees meer over hotel chique design!

Interieuradvies 3D

De woontrends najaar

Er is weer een nieuw seizoen aangebroken. De bladeren vallen van de bomen, dagen worden korter en het weer slaat om. Vanzelfsprekend brengen we meer tijd door binnenshuis. Dit betekent dat het weer tijd is om je leefruimte extra gezellig aan te kleden. Ga aan de slag met verandering in huis, koop mooie nieuwe items en geniet van de ruimte om u heen. Met nieuwe kleurenschema, thema’s en materalen vertellen wij u graag meer over de woontrends.

3D interieurontwerp

Eerste hulp bij ontwerp en realisatie

Toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Of ga je verhuizen en ben je op zoek naar het brengen van sfeer en karakter in de nieuwe woning? Bij Miryam Schotman Interieurs kunnen we interieur visualiseren in 3D. Met een visualisatie in 3D kun je direct zien hoe de ruimtes in jouw leef- of werkomgeving eruit komen te zien. Hierin wordt veel inzichtelijk zowel qua functie- als sfeerbepaling. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat alles klopt, zodat jij kan genieten van het interieur dat je verdient!

New Classic Interieur

New Classic

New Classic is een trend die langzaamaan steeds populairder wordt. De woontrend New Classic zorgt voor een stijlvol, verrassend en vertrouwde sfeer. Het laat de harten van menig interieurliefhebber sneller kloppen. Bij deze stijl worden moderne elementen gecombineerd met klassieke schoonheden. Laat je in dit blogbericht inspireren door deze stijlvolle klassieker.

Onze showroom is geopend

Op vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 – 17.00 uur

Op deze dagen ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om je te laten verrassen door onze sprankelende collecties meubelen – gordijnen – vloerkleden – verf – verlichting –  woonaccessoires, voor interieuradvies of om een afspraak te maken op locatie. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!

Ook loop je door onze ruime ‘stof- en stalenkamer’ met de meest uiteenlopende meubel-en gordijnstoffen, behang, tapijten en zonwering uit de allernieuwste collecties.

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.