Good interior design is like a second skin

Blogberichten

Miryam Schotman Interieurs inspireert jou graag om je woning om te toveren tot een oase van rust, eenheid en sfeer. Lees hieronder onze blogberichten met interieurtips, trends en verschillende stijlen.

Alle berichten bekijken

Hotel Chique

Hotel Chique is een elegante en luxueuze interieurstijl waarbij het hotel gevoel echt naar boven komt. Denk aan een heerlijk weekendje weg in een luxe boutique hotel of vijf sterren resort. Hotel Chique geeft je het gevoel alsof je altijd weg bent, maar dan in je eigen interieur….

Lees meer over hotel chique design!

Lees verder

Onze showroom is geopend

Op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Op deze twee dagen bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om u te laten verrassen door onze sprankelende collecties meubelen – gordijnen – vloerkleden – verf – verlichting –  woonaccessoires, voor interieuradvies of om een afspraak te maken op locatie. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!

Ook loopt u door onze ruime ‘stof- en stalenkamer’ met de meest uiteenlopende meubel-en gordijnstoffen, behang, tapijten en zonwering uit de allernieuwste collecties.

Bekijk onze contactgegevens
Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.