Good interior design is like a second skin

Het inrichten van jouw kantoor

De juiste inrichting van een kantoor creëert optimale werkomstandigheden en vergt vaak een deskundig oog. Wil je jouw kantoorinrichting passend maken bij jouw bedrijf, organisatie en mensen? Onze interieurdesigners helpen je graag met het vertalen van jouw wensen naar een uniek en passend ontwerp.

Bij Miryam Schotman Interieurs denken we dat elke omgeving een bepaalde uitstraling moet hebben waarbij iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Dit geldt voor kantoren en praktijken, maar ook voor plekken waar je soms liever niet wilt zijn, zoals een tandartspraktijk, opticien, dokter of ziekenhuis. Rekening houdend met bepaalde (hygiëne) eisen kun je dit soort ruimtes heel fijn laten zijn.

Jouw kantoor met een unieke uitstraling

Of het nu gaat om het inrichten van een klein of groot kantoor, onze specialisten weten een kantoorinrichting passend te maken bij de visie van jouw organisatie. De inrichting van jouw kantoorruimte moet een verlengstuk zijn van waar je als bedrijf voor staat.  Naast kantoormeubilair en interieuraccessoires wordt er rekening gehouden met:

  • Optimaal gebruik van de kantoorruimte
  • De werking van kleur in je kantoorinrichting
  • Akoestiek
  • Lichtinval
  • Flexibel werken
  • Duurzaamheid

Een betere arbeidsproductiviteit door een prettige kantoorinrichting

Wij zijn er van overtuigd dat mensen zich in een mooie, sfeervolle en rustgevende omgeving beter voelen en daardoor beter functioneren, zowel thuis als in een werkomgeving. We stappen het liefst af van kantoorruimten met afgebakende hokken waarin je een hele dag moet zitten. Wij denken dat juist op werkplekken als kantoren en praktijken de sfeer zó prettig moet zijn dat je er graag bent. Net als thuis. Uitgaande van het feit dat alles geld kost kun je het maar beter prettig en praktisch maken.  Een smaakvol en efficiënt ingerichte ruimte leidt daarnaast tot een hogere arbeidsproductiviteit en meer betrokkenheid van de werknemers.

Onze kantoorinrichting projecten

De rode draad in onze ontwerpen is altijd de chique uitstraling met veelal het gebruik van rijke materialen met een tijdloze basis. We hebben al verschillende mooie projecten mogen verwezenlijken voor o.a. QLS en Rabobank Papendrecht.

Op dit moment zijn we een praktijk van een opticien aan het inrichten. Hierbij kijken we uiteraard naar de chique uitstraling die onze ontwerpen altijd moeten hebben én vinden vinden we het uiterst belangrijk dat bezoekers zich er op hun gemak voelen, bijna thuis. Benieuwd naar onze zakelijke projecten? Bekijk ons portfolio.

Het laten inrichten van jouw kantoor

Bekijk onze
zakelijke projecten

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.

Kopje koffie drinken om jouw kantoorinrichting ideeën te bespreken?

Ons deskundige team heeft een passie voor interieurprojecten en creëert graag inspirerende werkomgevingen en mooie kantoorinrichtingen. Samen komen we tot een kantoorinrichting die past bij jouw bedrijf. Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen wij een verrassend en origineel 3D-ontwerp maken. Maak een afspraak met ons als je jouw ideeën wilt bespreken. Eerst nog meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op.