Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel Chique behang goud

Op zoek naar gaaf Hotel Chique behang goud? Miryam Schotman Interieurs heft een ruim aanbod van luxe behang van de merken Arte en Elitis. Ieder jaar krijgen wij weer een nieuwe collectie binnen. Hiertussen zitten verschillende prints en exclusieve texturen, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van rijkelijke materialen. Ook hebben wij goud behang dat de ruimte binnen uw huis direct omtovert en u het gevoel geeft alsof u echt in een hotel loopt. Benieuwd naar onze hele collectie? Komt gerust langs in onze showroom en ontdek het zelf!

Hotel Chique behang goud | Miryam Schotman Interieurs

Goud is een van de kleuren die bij Hotel Chique terug komt. Daarom is het ook zo gaaf om voor een behang met luxe print in goudkleur te kiezen. Gecombineerd met de juiste meubelen en accessoires gaat u echt all the way Hotel Chique. Zo voelt het alsof u zich altijd bevindt in een luxueus hotel, terwijl u gewoon thuis bent. Miryam Schotman Interieurs helpt u graag verder bij het realiseren van een prachtig interieur. Dankzij onze ervaring kunnen wij uw woning of bedrijfspand omtoveren tot een prachtige ruimte waar alles klopt. Maak gebruik van onze totaalpakketten waarbij we alles voor u regelen van ontwerp tot realisatie aan toe.

Ons assortiment

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Dordrecht waar u inspiratie op kunt doen in onze 10 verschillende stijlkamers. Miryam Schotman Interieurs beschikt over een grote collectie aan meubelen, gordijnen, vloerkleden, verf, verlichting en woonaccessoires. Zo kunt u bij ons werkelijk terecht voor alles wat u nodig heeft in uw interieur. Goed om te benoemen is dat wij 2 dagen per week geopend zijn op vrijdag en zaterdag van 10:00 – 17:00. Kom vrijblijvend langs! Wij zien u graag verschijnen!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Een vraag stellen

Wilt u nog iets vragen over Hotel Chique behang goud? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om uw vraag in het onderstaande formulier te stellen. Wij helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Doe alvast inspiratie op via onze Instagram pagina.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel Chique behang goud
Hotel Chique behang goud

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies