Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Arte showroom

Graag een Arte showroom bezoeken in de omgeving van Rotterdam? Kom dan langs bij Miryam Schotman Interieurs in Dordrecht. Bij ons kunt u verschillende stalen van Arte behang bekijken. Maar bijvoorbeeld ook van het populaire merk Elitis. Breng de hotel chique sfeer nu bij u in huis! Van een totaalpakket aan interieur tot losse meubelen en accessoires. Van Arte, Elitis tot Painting the Past en het eigen merk By Miryam.

U bent aan het juiste adres bij Miryam Schotman Interieurs.

Nieuwste collectie Arte behang

Bijzondere prints en exclusieve texturen. Daar staat Arte om bekend. Ieder jaar vindt u de nieuwste collecties van Arte en Elitis bij ons in de showroom! Ons team begrijpt dat u de stalen met eigen ogen wilt bekijken voordat u een bestelling plaatst. We adviseren u hier graag over en bestellen het gewenste behang gemakkelijk en snel voor u. Gaat u voor de populaire ‘Arte Focus Facet’ of toch ‘Arte Les Tricots’? Er is keuze genoeg. Goed om te benoemen is dat u ook verschillende behangstroken terug vindt in de stijlkamers die verwerkt zin in onze Arte showroom.

Totaaladvies interieur

Miryam Schotman Interieurs staat bekend om haar luxe, eigentijdse en chique uitstraling. U heeft vast wel eens een miskoop gehad zoals een te kleine bank of een meubel dat uiteindelijk een miskoop bleek te zijn. Interieuradvies wordt soms gezien als pure luxe, maar als u door passend advies en tips het beoogde resultaat kunt behalen, dan voorkomt u waarschijnlijk een toekomstige teleurstelling. Ontdek onze totaaloplossingen! Van ontwerp tot uitvoering; alles geregeld. Vraag gratis meer informatie aan

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Een vraag stellen aan ons

Heeft u een vraag over de nieuwe collectie Arte behang? Stel deze via ons formulier onderstaand. De collega’s van Miryam Schotman Interieurs nemen zo snel mogelijk contact met u op. Volg ons ook via Instagram en ontdek de nieuwste trend op woongebied. Doe alvast inspiratie op!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arte showroom
Arte showroom

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies