Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Binnenhuisarchitect Dordrecht

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect Dordrecht? Miryam Schotman Interieurs voorziet u niet alleen van advies en ontwerp, maar regelt ook de uitvoering van A tot Z. Van 3D-tekening tot afwerking en styling. Tot slot kunt u ook inspiratie opdoen in onze showroom. Dat is de kracht van Miryam Schotman Interieurs. Alle facetten van het interieurontwerp onder één dak. Ontdek de mogelijkheden! Wij vertellen u graag meer over het realiseren van uw droominterieur. Zowel voor zakelijke- als particuliere projecten.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De werkwijze van Miryam Schotman Interieurs

Wij vinden het belangrijk om een omgeving te realiseren waarin u zich altijd op uw gemak voelt. Of dit nu in een woning of bedrijf is, u moet volledig uzelf kunnen zijn. Uw interieur is de spiegel van uw persoonlijkheid. Toch is het soms erg lastig om de eindjes aan elkaar te knopen, en hier één geheel van te maken. Schakel de hulp in van ons deskundige team! Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen en maken een ontwerp dat echt bij u past.

Bezoek de showroom

Wilt u uw wensen bespreekbaar maken? Onder het genot van een kop koffie of thee laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn bij ons in de showroom. De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Zoals eerder benoemd zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z verzorgd is. Miryam Schotman Interieurs werkt dan ook samen met vertrouwde ZZP’ers en partners om het project te realiseren. Uiteraard, geheel naar uw wens. Tijdens het proces zijn wij dan ook altijd open en transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bezoek de showroom

Wilt u vrijblijvend uw wensen bespreken met ons team? Miryam Schotman Interieurs nodigt u graag uit. Uiteraard kunt u hier ook gewoon een vraag aan ons stellen. Vergeet ons tot slot niet te volgen op Instagram en Facebook! Hier delen wij projecten, nieuws en producten. Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Binnenhuisarchitect Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies