Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

BY EVE verkooppunten

Bent u op zoek naar BY EVE verkooppunten? In Dordrecht vindt u Miryam Schotman Interieur. Een trendy showroom inclusief personeel met een hart voor hun vak en de expertise om u te voorzien van het juiste stylingadvies. Of u nu op zoek bent naar een landelijk, trendy of hotel chique interieur, bij Miryam Schotman Interieur vindt u het allemaal. Daarom verkopen wij ook de prachtige design lampen van BY EVE. Een exclusief merk in geblazen bollen lampen waar wij enorm trots op zijn! Deze lampen kunt u bewonderen in onze showroom!

Kom nu vrijblijvend onze stijlkamer bewonderen!

Over BY EVE

BY EVE is opgericht door Sandra Peters nadat ze haar eerste bedrijf had verkocht. Ze kwam op het idee om verbluffende glas geblazen lampen te gaan maken in verschillende tinten. Deze lampen moesten de show gaan stelen in ieder interieur en een exclusief luxe gevoel geven. Het werd een enorm succes en al snel volgde er een bijpassend ophangsysteem. Maar ook wanneer u een mooie lamp voor op tafel zoekt, heeft BY EVE designs die uw hart zullen verover.

Onze showroom

Wanneer u op zoek bent naar BY EVE verkooppunten, vindt u in onze showroom de collectie van BY EVE samen met onze stijlkamers, maar ook meubels, vloeren, muurverf en trendy behang. Daarbij geven we ook graag stylingadvies of nemen we de gehele styling van u over. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze bespreken we graag vrijblijvend met u. U kunt nu direct inspiratie opdoen via onze Instagram pagina.

Bent u enthousiast geworden over BY EVE verkooppunten? Of bent u nieuwsgierig geworden naar onze andere mogelijkheden of collecties? Dan kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen en een bezoekje brengen aan onze showroom in Dordrecht. Laat ons u inspireren met onze kennis en liefde voor interieur. Als u van uw huis een thuis wilt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zien u graag snel in onze showroom in Dordrecht!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom in Dordrecht? Als verkooppunt van BY EVE slaagt u bij ons altijd. Wij zien u graag op vrijdag of zaterdag! Stel direct uw vragen via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook blijft u op de hoogte van onze merken en acties via Instagram. Volg ons nu! Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BY EVE Verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies