Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Designers Guild verkooppunten

Zoekt u Designers Guild verkooppunten? Bij Miryam Schotman Interieurs uit Dordrecht bent u altijd aan het juiste adres. De Designers Guild stoffen vindt u in onze showroom en zijn verwerkt in de verschillende stijlkamers. Van vloerkleden tot kussens en behang. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom eens inspiratie opdoen in de showroom!

Designers Guild Dordrecht

Het grote assortiment van Designers Guild zorgt ervoor dat er altijd wel iets voor u tussen zit. Designers Guild meubelstoffen, kussens en tapijten. Alle stoffen zijn van het hoogste niveau. Er zijn verschillende Designers Guild verkooppunten, maar bij Miryam Schotman slaagt u voor compleet interieur. Ontdek merken als BY EVE, Keijser&Co, Duran Interiors en Élitis. De nieuwste woontrends gecombineerd in één showroom. Dat maakt het wel zo makkelijk. Miryam Schotman Interieurs is uw helpende hand bij het vormgeven van een nieuw interieur. Maar wij doen meer dan dat! Wist u bijvoorbeeld dat wij een stalenkamer hebben? Hier vindt u verschillend PVC vloeren, raamdecoratie stalen en stoffen.

Ervaar de stijlkamers

Door onze stijlkamers heen vindt u ook de verschillende typen verlichting. Er is meer mogelijk dan u denkt. Uiteraard kunt u ook de verschillende stoffen van Designers Guild vinden in onze showroom. Naast een stalenkamer, heeft Miryam Schotman verschillende stijlkamers die mee veranderen met de laatste woontrends van dit jaar. Hier worden merken en stijlen met elkaar gecombineerd. Dit maakt het voor u erg makkelijk om te zien hoe de meubelen en accessoires van de merken staan. Uiteraard staat het team van Miryam Schotman Interieurs voor u klaar om u te ondersteunen. Wilt u een geheel nieuw interieur? Vraag naar de pakketten en mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld het gehele proces voor u uit handen nemen.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht! En ontdek al onze producten in de stijlkamers. Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Designers Guild verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies