Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Elitis behang verkooppunten

Elites behang verkooppunten in Nederland? Miryam Schotman is official dealer van ÉLITIS behang! Al meer dan 30 jaar is het Franse behangmerk niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Mix uw favoriete Miryam Schotman stijl met ÉLITIS behang dierenhuid of andere collecties van het merk.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom in Dordrecht, vlakbij Rotterdam.

Behang voor alle ruimten

Miryam Schotman Interieurs staat bekend om haar eigentijdse luxe stijl. Een mix van glam en chique. Voor iedereen! Onze interieurstijl en woonaccessoires zijn beschikbaar tegen elk budget. Voor ieder interieur biedt Miryam Schotman Interieurs dé oplossing! Bent u op zoek naar de nieuwste ÉLITIS behangcollecties? Bekijk deze in onze stijlkamers. Wandel door uw nieuwe inrichting! Ontdek nieuwe stijlen die met elkaar gemixt worden. Van ÉLITIS tot PTMD, BY EVE en het eigen merk By Miryam.

ÉLITIS behang Rotterdam

Het kan soms een ontzettende uitdaging zijn om uw nieuwe woning te stijlen. Een voorbeeld is dat u bijvoorbeeld groter gaat wonen dan nu. Hoe verwerkt u uw favoriete stijl en houdt u de ruimtes gezellig? Deze vragen beantwoorden wij graag voor u. Kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom en bekijk de stijlkamers! Zoals eerder benoemd vindt u onze showroom in Dordrecht; vlakbij Rotterdam. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden voor interieurstijling. Zowel voor zakelijk als voor particulier.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Langskomen voor hippe woonaccessoires

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom als u op zoek bent naar losse woonartikelen! Denk aan verlichting, vazen, raambekleding of kussens. En nog veel meer. Niet alleen zoekt u bij ons het mooiste ÉLITIS behang in goud of dierenprint uit, ook slaagt u voor de aankleding. Volg ons via Instagram! Laat u direct inspireren. Heeft u een vraag? Stel deze via het formulier hieronder. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Elitis behang verkooppunten

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies