Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Eric Kuster style woonkamer

Een Eric Kuster style woonkamer laten samenstellen? De exclusieve stijl van Miryam Schotman Interieurs past dan geheel bij uw interieurwensen! Onze stijl kenmerkt zich als een combinatie van exclusiviteit, chique en glam. En dat voor ieder budget. Stel een harmonieuze en sfeervolle omgeving samen, of kies voor enkele meubelen. Ontdek alvast ons portfolio op de website of bij HOOG Design!

Een vraag over onze collectie? Stel uw vraag aan ons! Of kom direct langs in de showroom.

Bijzondere stijlkamers

Niet alleen vindt u een zogenoemde ‘Eric Kuster’ stijl kamer bij ons, ook laten we u zien dat het eigen merk By Miryam juist de gewilde sfeer zal creëren in uw woonkamer! De showroom in Dordrecht bestaat uit 9 á 10 verschillende stijlkamers die samen één geheel vormen. Ontdek hier welke stijl echt bij u past. Laat nu uw interieurdromen werkelijkheid worden! Breng uw interieurproject bij ons onder. Wij regelen alles van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Vanzelfsprekend hoeft u bij ons geen doorsnee ontwerp te verwachten, maar écht een die u zal verbazen. Liever een enkele woon of bedrijfsruimte opnieuw laten inrichten? Ook dan zij wij uw partner bij uitstek.

Enkele meubelen aanschaffen

Zoals eerder benoemd kunnen wij uw interieur compleet maken voor een geheel nieuwe stijl te introduceren, of door enkele meubelen en accessoires toe te voegen. Ons team geeft u graag advies over de nieuwste trends! Kies bijvoorbeeld voor prachtige zwarte shutters in combinatie met een bijzonder Arte behang aan de muur. En dat allemaal met een exclusieve fauteuil van het merk By Miryam. Zowel zakelijke als particuliere projecten nemen wij graag uit handen!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Openingstijden showroom

U bent vrij om onze showroom te bezoeken op vrijdag en zaterdag. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Toch is het voor ons wel fijn om alvast wat informatie te ontvangen over project, zodat we nu van passend advies kunnen voorzien. Omschrijf uw project via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze toffe projecten en acties.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eric Kuster style woonkamer

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies