Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Exclusieve interieurs Rotterdam

Op zoek naar een interieurstylist voor exclusieve interieurs Rotterdam en omstreken? Miryam Schotman Interieurs kenmerkt zich door chique, glam en exclusiviteit. Wij zijn uw partner als het gaat om het ontwerpen van een stijlvolle en exclusieve woning. Bekijk ons portfolio voor meer informatie!  Ook vindt u ons op de website van HOOG Design. Wij helpen u de stijl te vinden die echt bij uw past.

Vragen? Stel deze direct aan onze interieurspecialisten.

Van hoogstaande kwaliteit

Sinds 2007 is Miryam Schotman Interieurs professioneel bezig op het gebied van exclusieve interieurs. Al voor vele particuliere- en zakelijke klanten in de omgeving van Dordrecht/Rotterdam heeft zij woningen en bedrijfspanden mogen af-stijlen. Maar ook het project van A tot Z mogen uitvoeren en begeleiden! Samengevat zijn wij van alle markten thuis als het gaat om exclusief interieur ontwerp. U kunt bij ons merken vinden als BY EVE, Keijser & CO en Duran Interiors.

Verschillende stijlkamers

In Dordrecht vindt u een grote showroom waar wij al ons exclusieve meubilair aan u kunnen laten zien. Hier ziet u alle woontrends van nu terugkomen. Goed om te benoemen is dat u bij ons terecht kan voor losse meubelen, PVC vloeren, raambekleding en nog veel meer. Een volledige inrichting volgens de glam stijl van Miryam Schotman Interieurs! U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek. Wilt u graag uw project met ons doornemen? Dan raden wij u aan om alvast even een bericht achter te laten zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw bezoek! Doe voor uw bezoek al inspiratie op via de projecten die op onze website vermeldt staan, of neem voorbeelden mee!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

U bent van harte welkom in onze showroom! U kunt ons vinden aan de Haaswijkweg Oost 75A (3319 LB) in Dordrecht. Bent u toe aan een frisse look in uw woning of bedrijfspand? Dan zijn wij dé partner voor nu. Wij hopen u snel te zien! Volg onze leuke acties en projecten ook via Instagram.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Exclusieve interieurs Rotterdam

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies