Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Fauteuil Dordrecht

Bent u al een lange tijd op zoek naar een geschikte fauteuil Dordrecht? Miryam Schotman Interieurs helpt u graag verder! Men herkent het wel: een meubel kopen die uiteindelijk een miskoop bleek te zijn, omdat hij niet goed vast binnen uw interieur. Wij kunnen u daarin van passend advies voorzien. In onze showroom vindt u voorbeelden van fauteuils inclusief stalen.

Met onze kennis en passie voor interieurdesign zijn wij uw partner bij uitstek.

Altijd een passende oplossing!

Voor ieder interieur bieden wij een geschikte oplossing op maat. Miryam Schotman Interieurs helpt u de gewenste sfeer te krijgen waar u van droomt. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van losse meubelen als fauteuils, banken en bedden. Maar ook raamdecoratie en verlichting! Een compleet nieuw interieur vindt u bij ons. Wilt u graag het totale interieur van uw woning of bedrijfspand uit handen geven? Miryam Schotman Interieurs is uw partner bij uitstek. Wij nemen u mee tijdens het gehele proces, van A tot Z. Met elkaar ontwerpen we een perfecte omgeving waar in u zich helemaal thuis voelt.

Showroom bezoeken

Zoals eerder benoemd vindt u in onze showroom voorbeelden van verschillende merken fauteuils. Uiteraard zijn de beschikbare stoffen in stalen aanwezig. Tijdens het uitkiezen van uw nieuwe meubel geven wij graag vrijblijvend advies! Een miskoop is verleden tijd. Natuurlijk bent u ook bij ons welkom als u inspiratie op wil doen. Goed om te benoemen is dat u in onze showroom meubelen vindt in verschillende prijsklasse. Er zit altijd wel iets voor u bij!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Uw vraag stellen | Fauteuil Dordrecht

Heeft u een vraag of opmerking die u met ons wilt delen? Aarzel niet en vul ons onderstaande contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Blijf op de hoogte van ons nieuws via Facebook of Instagram.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Fauteuil Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies