Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hoog design woonkamer

Ontdek Miryam Schotman bij Hoog Design woonkamer in de stijl ‘glamourous interieur’. Een bijzonder project waarbij Miryam Schotman Interieurs alles volledig in het nieuwe heeft mogen steken. Brons, luxe stoffen en fijne afwerking. Haal ook de échte Miryam Schotman Interieurs stijl bij u in huis. Lees het hele artikel op de website van HOOG Design. Meer informatie over wat we voor u betekenen kunnen? Lees snel verder.

Volledig interieur, losse meubelen en woonaccessoires

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een hoog design woonkamer, ook kunt u uw volledige woning opnieuw laten inrichten. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwste trends. In onze showroom vindt u dan ook prachtige meubelen en accessoires van hoge kwaliteit. Denk aan merken als BY EVE, Keijser & Co en Painting the Past verf. Genoeg om uit te kiezen. Vanzelfsprekend staan onze experts in de showroom klaar om u te voorzien van advies op maat. U hoeft geen afspraak te maken! Kom vrijblijvend langs. Wilt u graag een gesprek met ons aangaan over uw nieuwe project? Dan raden we aan om voor uw bezoek even contact met ons op te nemen.

Exclusieve interieurs

Bent u al bekend met ons eigen merk By Miryam? Woonaccessoires en meubelen in luxe, glam en exclusieve stijl. Vraag ernaar tijdens uw bezoek aan de showroom. Goed om te benoemen is dat exclusieve interieurs er zijn voor ieder budget. Wij denken graag met u mee. Wij zijn er van overtuigd dat men beter functioneert of zich thuis voelt in een omgeving die rust uitstraalt. Uw interieurproject is bij ons in goede handen.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Showroom bezoeken

De showroom van Miryam Schotman Interieurs is op vrijdag en zaterdag geopend. Wij hopen u snel te verwelkomen in Dordrecht! Voor ieder interieur bieden wij de perfecte oplossing op maat. Heeft u een vraag? Stel deze via het onderstaande formulier. Via onze Instagram blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en acties. Volg ons nu!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoog design woonkamer

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies