Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Keijser en Co Dealers

Zoekt u Keijser en Co dealers in uw buurt? Miryam Schotman Interieurs is uw Keijser&Co dealer in Zuid-Holland! U vindt onze showroom met stijlkamers in Dordrecht, in de buurt van Rotterdam. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe Keijser&Co bank, kast of eettafel? Stel deze bij ons samen!

Voor interieuradvies, meubelen of woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom!

Enkele meubelen tot een geheel nieuw interieur

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Miryam Schotman Interieurs. Gaat u verhuizen of wilt u uw huidige woning of bedrijfspand opnieuw inrichten? Wij ondersteunen u graag! Ook kunnen wij het gehele project voor u uit handen nemen. Van A tot Z geregeld. Hierbij hanteren we verschillende pakketten. Wij vertellen u hier uiteraard graag meer over! Onder het genot van een bak koffie of thee. Neem contact op voor meer informatie.

Andere merken

Wist u dat wij naast Keijser en Co dealer ook Dutz, Painting the Past, Designers Guild en Duran Interiors verkopen? Een geheel nieuw interieur met de populairste merken. Goed om te benoemen is dat wij ons ook eigen label hebben: By Miryam. We spelen in op de nieuwste trends met ons merk! U vindt dan ook niet alleen woonaccessoires, maar ook fauteuils, lampen en veel meer.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Langskomen in de showroom

Wilt u langskomen om de meubelen van Keijser&Co te bekijken? U vindt ons aan de Haaswijkweg Oost 75A in Dordrecht. Wij hopen u snel te zien! Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanwinsten en acties.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keijser en Co Dealers

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies