Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Keijser en Co showroom

Op zoek naar een Keijser en Co showroom in de buurt van Rotterdam? Miryam Schotman Interieurs nodigt u graag uit om een van de vele stijlkamer te komen bewonderen. In de stijlkamers vindt u merken als Keijser & Co, BY EVE, Duran Interiors en nog veel meer. Maak direct een showroom afspraak of kom gewoon eens binnen wandelen! De deuren staan op vrijdag en zaterdag voor u open.

We hopen u snel eens te zien bij onze showroom in Dordrecht!

Eigentijdse maatwerk meubelen

Altijd al op zoek geweest naar een meubel dat geheel naar uw wensen is samengesteld? Een uniek product dat voldoet aan uw verwachtingen. Keijser & Co is gespecialiseerd maatwerkmeubelen. Zij brengen unieke stoffen en bijzondere collecties bij elkaar. Miryam Schotman Interieurs is officieel verkooppunt van Keijser & Co. Vindt u het lastig om bepaalde artikelen bij elkaar te stijlen? Daar kunnen wij u bij helpen. Doe inspiratie op in onze showroom. Wij heten u op vrijdag en zaterdag van harte welkom!

Andere merken

Naast Keijser en Co vindt u bij ons ook merken als BY EVE, Dutz en Painting the Past. Vanzelfsprekend nog veel meer! Goed om te benoemen is dat Miryam Schotman Interieurs niet enkele meubelen aanbiedt, maar ook verlichting, pvc vloeren en raamdecoratie. Shop uw gehele interieur in onze showroom in Dordrecht. Bent u een bedrijf dat uw pand wil laten inrichten? Ook dan zijn wij de geschikte partij voor de opdracht! Bekijk eens ons zakelijke portfolio en doe inspiratie op.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Keijser en Co showroom bezoeken

Wilt u graag onze Keijser en Co showroom in Dordrecht komen bezoeken? U vindt Miryam Schotman Interieurs in Dordrecht, vlakbij Rotterdam. Ons adres is: Haaswijkweg Oost 75A, 3319 LB in Dordrecht. Losse items, een interieuradvies of bijzonder project? Miryam Schotman Interieurs staat altijd voor u klaar. Volgt u ons al op Instagram? Blijf op de hoogte van onze leuke acties en merken!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keijser en Co showroom

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies